De leukste markten in oktober

Markten en braderieën in Nederland |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Geniet van gezelligheid op een markt in oktober

9 september 2020 Toerisme Landelijk Door heel Nederland zijn er weer leuke markten die we kunnen bezoeken! Scoor mooie tweedehands koopjes, snuffel rond voor je tuin of koop kunst rechtstreeks van de kunstenaar. Deze markten en evenementen staan op de planning in oktober.

Foto 1. Op zoek naar de mooiste spulletjes en lekkerste streekproducten en fruit op de markt. Foto: DagjeWeg.NL

17 & 18 oktober: Herfstpracht op Kasteel Cannenburch

VAASSEN - De herfst is prachtig op Kasteel Cannenburch! Op 17 & 18 oktober prijzen gepassioneerde standhouders hun waren aan en vertellen graag het verhaal achter de producten op Herfstpracht. Geniet van wat de herfst je te bieden heeft op deze Trotsmarkt en proef van de delicatessen. Er is muziek en een speciaal programma voor de kinderen. En wat is er leuker dan een bezoekje aan het kasteel zelf? Entree voor de markt is gratis, een bezoek aan het kasteel kost €11,50 voor volwassenen en €5,- voor kinderen.

18 en 25 oktober: Rembrandt Art Market

AMSTERDAM - Deze maand is nog elke zondag de Rembrandt Art Market. Overal om je heen zie je kunst: van schilderijen en bronzen beelden tot houtsnijwerk, glas en digital arts. En van realistisch tot abstract. Wat voor kunst je het meeste aanspreekt, hier vind je het. Wandel op je gemak langs de vele kraampjes, maak een praatje met de kunstenaars en kijk je ogen uit. Wedden dat je iets vindt waar je helemaal verliefd op wordt? Of een kunststuk dat speciaal gemaakt lijkt voor die ene lege hoek in de kamer? Of geniet gewoon van alle kunst om je heen, gratis en in de buitenlucht.

25 oktober: Vlooienmarkt Sneek

SNEEK - Nostalgische spulletjes, vintage vondsten en zelfgemaakte spulletjes: je duikelt het op in de veemarkthal in Sneek. Het marktseizoen is weer geopend en op 11 en 25 oktober staat er een vlooienmarkt op de agenda. Een gezellige markt in een overdekte hal waar je gerust een paar uur zoet bent, op zoek naar mooie spulletjes. De veemarkthal zit midden in het centrum van Sneek en heeft een ruim parkeerterrein. Dus heb je nog tijd over na een bezoek aan de vlooienmarkt? Ga dan de binnenstad van het prachtige Sneek in!

Meer leuke ideeën:

Foto 2. Ook in oktober kun je mooie bloemen kopen op de markt. Foto: DagjeWeg.NL

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-10-12 11:43:15 · Gepubliceerd: 9 september 2020 - 429293