De leukste markten in oktober

Markten en braderieën in Nederland |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Geniet van gezelligheid op een markt in oktober

4 oktober 2021 Toerisme Landelijk Geniet van de herfstsfeer op een leuke markt! Scoor mooie tweedehands koopjes, snuffel rond voor je tuin of koop kunst rechtstreeks van de kunstenaar, terwijl om je heen de herfstkleuren schitteren. Deze markten staan op de planning in oktober.

Foto 1. Op zoek naar de mooiste spulletjes op de markt en tussendoor bijzondere herfsthapjes scoren. Foto: Pixabay @ Isa Karakus

23 & 24 oktober: Herfstpracht

VAASSEN - Het mooiste en lekkerste wat de herfst te bieden heeft vind je terug op Herfstpracht. Op de gezellige markt bij Kasteel Cannenburch laten enthousiaste standhouders je graag kennismaken met hun (h)eerlijke producten. Niet perse biologisch of fairtrade, maar wel met een goed verhaal. Kom, kijk, proef en koop iets moois voor thuis! Naast de markt kun je ook Kasteel Cannenburch bezoeken en voor de kleintjes is er een speciaal activiteitenprogramma.

28 oktober: Halloweenmarkt

DEN HELDER - Halloween staat voor de deur! Iedereen die dit wilt vieren kan voor geschikte spulletjes en versieringen terecht op de Halloweenmarkt. Natuurlijk is deze markt 's avonds in het donker, van 18:00 uur tot 21:00 uur. Zo zie je pas echt de effecten van de lichtjes en lantaarns en kom je al helemaal in de Halloweensfeer. Want er klinken soms rare geluiden uit de kraampjes die overal door het centrum staan. Ook kinderen vinden dit een leuke mark. Een enge spin op je wang laten schminken en dan marshmallows roosteren boven een vuurkorf, mmmmm.

30 oktober: boekenmarkt

NEERIJNEN - Vind je niets fijner om, als de wind om het huis giert en de regen tegen de ramen tikt, lekker op de bank te kruipen met een mooi boek? Dan wil je Boekenmarkt Neerijnen niet missen! Hier snuffel je lekker binnen in het Stroomhuis tussen honderden boeken. Thrillers, romans, kinderboeken, Engelse literatuur, het is er allemaal. Tussen het leesvoer liggen ook schitterende kook- en kunstboeken. Voor wie graag muziek opzet tijdens het lezen: ze hebben ook een grote collectie vinyl. Laat de winter maar komen!

Meer leuke ideeën:

Foto 2. Mmmm, streekproducten op een herfstmarkt. Foto: Pixabay © Michal Jarmoluk
Foto 3. Verse bloemen scoor je op de markt. Foto: DagjeWeg.NL

Laatst gewijzigd: 2021-10-20 09:34:48 · Gepubliceerd: 4 oktober 2021 - 472524