Luxe funshoppen tijdens het paasweekend

Binnen- en buitenbeurs Exclusive Spring Fair |  
Persbericht door

Haal alles in huis voor 'binnen en buiten'

12 maart 2018 Toerisme Baarn, Utrecht Kom shoppen op een heus kasteel! Kasteel Groeneveld in Baarn wordt in het paasweekend omgetoverd tot spannende pop-up departmentstore. Op maar liefst drie verdiepingen vind je alles voor een eigentijds luxueus leven. In de statige tuin achter het kasteel is een uitgebreide buitenbeurs met veel hebbedingetjes en tuinproducten. Daarnaast geniet je van smaakvolle foodtrucks, vergezeld met bijpassende muziek in het voorjaarszonnetje. Proef, ontdek en beleef het allemaal op Exclusive Spring Fair!

Foto 1. Welkom op het mooie Kasteel Groeneveld in Baarn! Foto: Exclusive Spring Fair

Vier het voorjaar in Baarn

"Veel gezelligheid, shoppen en genieten van een lekker hapje en drankje", was vorig jaar slechts één van de vele positieve reacties van bezoekers. Extra aandacht gaat dit jaar naar het tuinpaviljoen dat is uitgebreid met nog meer tuinspecialisten. In het overdekte Deli Food Paviljoen proef je biologische en ambachtelijk gemaakte delicatessen uit binnen-en buitenland. Daarnaast zijn er diverse workshops en paasactiviteiten. Zo kun je op zoek gaan naar gouden eieren en kans maken op mooie prijzen!

Verschillende themakamers

De bijzondere voorjaarsbeurs biedt tevens verschillende themakamers die ingericht zijn met exclusieve interieurs, bijzondere antiquiteiten, smaakvolle kunst, unieke juwelen, horloges en nog veel meer. Het uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat Exclusive Spring Fair voor iedereen wat moois te bieden heeft. Dit maakt de fair hét evenement voor iedereen die iets unieks wil doen tijdens het paasweekend.

Leuk voor alle leeftijden

Op de zolder van het kasteel is de tentoonstelling "De dieren van Fiep", waar kinderen de natuur in de wereld van Fiep Westendorp ontdekken. Haar tekeningen, onder andere van Jip & Janneke, hebben al bij vele generaties een bijzonder plekje in het hart. Daarnaast gaan de kleintjes op het prachtige landgoed op zoek naar paaseieren. Met deze activiteiten biedt Exclusive Spring Fair voor jong en oud wat wils en is daarmee een gezellige voorjaarsbeurs voor het hele gezin!

  • Waar: Kasteel Groeneveld in Baarn
  • Wanneer: Vrijdag 30 maart tot en met maandag 2 april 2018
  • Openingstijden: Dagelijks van 10:00 uur tot 18:00 uur
  • Entreeprijs: € 12,50 per persoon bij online voorverkoop en middels digitale kortingsbon of kortingskaart. Anders € 15,- per persoon aan de deur. Kinderen van vier tot veertien jaar betalen € 2,50
  • Parkeren: Rondom het kasteel is voldoende gratis parkeergelegenheid
  • Bekijk meer informatie over Exclusive Spring Fair
Foto 2. In het kasteel shop je allerlei luxe producten. Foto: Exclusive Spring Fair
Foto 3. Muzikanten zorgen voor een gemoedelijke sfeer. Foto: Exclusive Spring Fair
Foto 4. Geniet van heerlijk eten van foodtrucks. Foto: Exclusive Spring Fair

Laatst gewijzigd: 2018-03-12 09:59:15 · Gepubliceerd: 2018-03-05 15:26:32 - 656