Race tegen je vrienden in nieuwste attractie WILDLANDS

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Wie is de snelste in Tweestryd?

26 maart 2018 Toerisme Emmen, Drenthe WILDLANDS Adventure ZOO in Emmen krijgt er een nieuwe attractie bij: Tweestryd. Vanaf donderdag 29 maart kun je het opnemen tegen vrienden en familie in een spannende dual coaster met twee banen, zodat je naast elkaar racet. De baan is speciaal gemaakt voor families, zodat jong en oud mee kan. Spannend!

Foto 1. Tweestryd: de nieuwe attractie van WILDLANDS! Foto: WILDLANDS

De oude mijn in Serenga

Stap in het karretje van Tweestryd en ga de strijd aan met familie en vrienden in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Tweestryd is de eerste achtbaanattractie in het dierenpark. De family dual coaster heeft twee banen die naast elkaar liggen, waardoor je tegen elkaar racet! Wie is het snelst bij de finish? Maak je klaar voor een sensationele rit! De achtbaan heeft een boomerang-effect, waardoor je geen volledig rondje maakt. Ook gaat de baan niet harder dan zestig kilometer; leuk voor jong en oud.

Mijn met een missie

De nieuwe attractie Tweestryd is te vinden in een verlaten steenkolenmijn in het themagebied Serenga in WILDLANDS. Dit is de savanne, waar de giraffes, neushoorns en leeuwen wonen. Dit themagebied staat in het teken van natuurbescherming. De verhaallijn van Tweestryd past in het thema van Serenga en symboliseert het fictieve verhaal van de strijd die de lokale bevolking van Serenga vroeger voerde met de mijnbouwgigant om de mijn te sluiten. De mijn vervuilde namelijk de lucht, maakte de grond onvruchtbaar en vergiftigde het water. Het verhaal mag dan wel fictief zijn, maar er zit wel een boodschap van natuurbescherming in. Een mijn met een missie dus!

Wil je Tweestryd graag uitproberen maar kun je niet op 29 maart? Dan heb je geluk als je een abonnement hebt op WILDLANDS! Op 30 en 31 maart en 1 en 2 april is het park tussen 09:00 uur en 10:00 uur exclusief geopend voor abonnementhouders, zodat zij de nieuwe attractie meteen 's ochtends uit kunnen proberen. Aanmelden is wel verplicht. Na 10:00 uur iedereen welkom op deze dagen.
Foto 2. Stap aan boord van Tweestryd! Foto: WILDLANDS
Foto 3. De attractie zit in een oude steenkolenmijn. Foto: WILDLANDS
Foto 4. Race tegen elkaar in twee banen! Foto: WILDLANDS

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2018-03-26 08:48:33 · Gepubliceerd: 2018-03-22 15:49:16 - 794