Slaap midden op de savanne in Beekse Bergen

Vier vakantie tussen de wilde dieren | Persbericht door

Ontbijten met giraffen: wat wil een mens nog meer?

18 april 2018 Toerisme Hilvarenbeek, Noord-Brabant Africa, eat your heart out. Voor een safari en de Big Five hoef je niet meer op reis te gaan naar verre oorden, maar kun je gewoon op Nederlandse bodem terecht! Sinds vandaag geniet je rechtstreeks van de savanne en haar bewoners vanaf je terras in het spiksplinternieuwe Safari Resort Beekse Bergen, waarbij je letterlijk tussen de wilde dieren slaapt.

Foto 1. Ontbijten met giraffen! Foto: Safaripark Beekse Bergen

Slaap tussen de dieren

Slaap in luxe lodges, safaritenten en boomhutten verspreid langs savannes en bosgebieden met de meest bijzondere dieren van Safaripark Beekse Bergen. Niet alleen overdag, ook in de avond geniet je van een spectaculair uitzicht vanaf het terras van je eigen accommodatie. De eerste gasten zullen vanaf maandag 23 april in het resort, dat maar liefst 42 hectare groot is, verblijven. Je slaapt letterlijk tussen de wilde dieren op twee savannes en een leeuwenvlakte: een unieke ervaring. Wakker worden van een brullende leeuw en daarna ontbijten met nieuwsgierige giraffen. Voor de inrichting van de lodges is de Afrikaanse natuur en cultuur als bron van inspiratie gekozen, dus met dat safarigevoel zit het wel goed!

Bijzonder: magisch verlicht 's nachts

Extra bijzonder is dat het vakantiepark 's avonds magisch mooi verlicht is. Philips Lighting heeft bijzonder mooi licht weten te creëren wat 's avonds subtiel de bomen op de savannes verlicht. Frank van der Vloed, Algemeen Directeur van Philips Lighting Benelux: "Hoe verlicht je ’s avonds een savanne, hoe creëer je maanlicht waarbij dieren zich prettig voelen? Dat was voor ons een compleet nieuwe uitdaging en we zijn er in geslaagd dit te realiseren. Met energiezuinige led-verlichting waarmee veel verschillende lichtsettings kunnen worden gemaakt. Het eindresultaat is een unieke beleving en ik hoop dat veel mensen ervan zullen gaan genieten."

Er zijn safaritenten voor zes of acht personen en lodges voor zes, acht of veertien personen. Extra leuk: bij een verblijf in het Safari Resort krijg je gratis toegang tot het Safaripark en Speelland: het is all-in!
Foto 2. Vanuit je lodge zie je de wilde dieren voorbij lopen. Foto: Safaripark Beekse Bergen
Laatst gewijzigd: 2018-04-23 13:35:50 · Gepubliceerd: 2018-04-18 16:55:35 - 533