1

Vijf gezellige markten op Moederdag

Neem moederlief mee naar een moederdagmarkt

Dagjes uit voor Moederdag Nieuws door
Foto 1. Bezoek een markt en geniet van een gezellig dagje shoppen op Moederdag. Foto: Pexels.com, CC0 License.

archief oud artikel 8 mei 2018 Toerisme Landelijk Samen gezellig shoppen, iets lekkers te eten halen bij de foodstands en een vleugje nostalgie opsnuiven. Neem je moeder mee naar een markt of braderie! Er zijn genoeg gezellige markten op Moederdag.

Openlucht vlooienmarkt Amsterdam

AMSTERDAM - Als je ergens mooie vintage spullen op de kop kunt tikken, is het wel in Amsterdam. Op Moederdag is er een gigantische vlooienmarkt en kofferbakverkoop voor het Olympisch Stadion. Er staan zo'n tweehonderd kraampjes vol tweedehands kleding, boeken, platen, sieraden, curiosa, antiek en verzamelspullen. Bezoek de vlooienmarkt voor het Olympisch Stadion op zondag 13 mei van 09:00 uur tot 16:00 uur. Entree is gratis. Tip: als je er toch bent, maak er dan gelijk een dagje Amsterdam van!

Mama Fair Rockanje

ROCKANJE - Luieren met je voeten in het zand, cocktail in je hand en samen allerlei winkelkraampjes in zomerse sferen bij langs slenteren. Er zijn leuke workshops, je kunt meedoen aan een sessie yoga en je geniet natuurlijk van lekkere hapjes en drankjes. Shop mode, accessoires, interieur en andere hebbedingen en geniet van lekkere muziek. Op deze markt zijn er alleen maar positieve vibes! Nu alleen het zonnetje nog en je vakantiegevoel is compleet. Bezoek de Mama Fair in Beachclub 8 op zondag 13 mei van 12:00 uur tot 18:00 uur in Rockanje. Helemaal leuk: entree is gratis.

Moederdagbraderie Oostzaan

OOSTZAAN - Lekker samen shoppen op de vrijmarkt, meedoen aan gezellige activiteiten en alle attracties uitproberen op de mini-kermis. Bezoek de Moederdagbraderie op zondag 13 mei van 10:00 uur tot 17:00 uur in het centrum van Oostzaan. De braderie wordt al meer dan 25 jaar georganiseerd en is inmiddels een traditie op Moederdag in Oostzaan en omstreken. Entree is gratis en parkeren ook, maar vanwege de verwachte drukte raadt de organisatie aan om op de fiets te komen.

Moederdagmarkt Aalden

AALDEN - Een markt met een plattelandstintje: de Moederdagmarkt Aalden. Hier vind je kraampjes met allerlei boerenlekkernijen, zoals kaas en droge worst. Shop bij kraampjes vol kleding, tassen, boeken, prachtige brocante en nog veel meer vintage koopjes. Voor de grote trek bestel je bij foodstands loempia's, hamburgers of een vers visje. Gezelligheid in het oer-Drentse en pittoreske Aalden! Op zondag 13 mei van 11:00 uur tot 17:00 uur in het centrum van Aalden. Entree en parkeren gratis.

Moederdagbraderie Maarheeze

MAARHEEZE - Keigezellig dagje uit op Moederdag? Ga naar de Moederdagbraderie op zondag 13 mei van 11:00 uur tot 17:00 uur in het centrum van Maarheeze. Shop bij tientallen stands, bekijk voetbalclinics, dansoptredens en andere sportdemonstraties en geniet van livemuziek. De senioren van de plaatselijke fanfare treden op, de brandweer showt hun nieuwste brandweerwagen en er zijn allerlei leuke activiteiten voor kinderen. Entree is gratis.

Meer leuke markten en uitjes

Foto 2. Shop vintage kleding, accessoires, spullen voor in huis en meer op een moederdagmarkt. Foto: Live in Belgium. Licentie: Sommige rechten voorbehouden. Bron: Flickr.com.

Laatst gewijzigd: 2018-05-08 13:40:14 · Gepubliceerd: 8 mei 2018 - 5168