Sprookjesachtig en sprankelend: een kasteel vol schitterende juwelen

Het Juweel Landgoed Sparrendaal |  
Persbericht door

Bezoek Het Juweel op Buitenplaats Sparrendaal

28 mei 2018 Toerisme Driebergen, Utrecht Ruim 25 exclusieve goud- en edelsmeden, juweliers en horlogespecialisten komen op Het Juweel samen om hun prachtige collectie te tonen. Op Buitenplaats Sparrendaal komen kwaliteit, originaliteit en vakmanschap samen. Geniet van prachtige juwelen, van modern design tot vintage. Liefhebbers van bling mogen Het Juweel Sparrendaal vanaf 8 tot en met 10 juni dus niet missen!

Foto 1. Sieradenbeurs Het Juweel, vanaf 8 tot en met 10 juni te Buitenplaats Sparrendaal. Foto: Interevent.

Unieke juwelen en horloges

Speciaal voor de horlogeliefhebbers presenteren zes kleine Nederlandse horlogemerken hun unieke uurwerken op Het Juweel Sparrendaal. Deze 'Dutch made' horloges zijn stuk voor stuk uniek; ze zijn namelijk ambachtelijk gemaakt door Nederlandse professionals. Daarnaast tonen en verkopen hoog aangeschreven goudsmeden, edelsmeden en juweliers uit onder andere Nederland, Zwitserland, Engeland en België hun mooiste sieraden. Antiquairs gespecialiseerd in exclusieve vintage juwelen en bijzonder zilver zijn ook van de partij. Het Juweel Sparrendaal is dus een mooie combinatie van klassiek en modern!

Rijkgevulde stijlkamers

De achttiende-eeuwse buitenplaats Sparrendaal is de ideale locatie om de mooiste sieraden te bewonderen en te kopen. Deze historische Buitenplaats heeft in de ruim 250 jaar van haar bestaan een rijke geschiedenis opgebouwd en is een aantal jaren geleden volledig gerestaureerd. Onder het genot van een drankje loop je door prachtig gedecoreerde zalen langs vitrines vol bling.

Wat, waar en wanneer

  • Wat: Het Juweel Sparrendaal
  • Locatie: Buitenplaats Sparrendaal, Driebergen
  • Data: Vrijdag 8 tot en met zondag 10 juni 2018
  • Openingstijden: Dagelijks van 11:00 uur tot 18:00 uur
  • Entreeprijs: € 12,50 per persoon bij online voorverkoop of € 15,- aan de deur
  • Parkeren: Direct naast Buitenplaats Sparrendaal is een ruime parkeerplaats. Volg de aanwijzingen van de parkeerregelaars
  • Bekijk de website van de juwelenbeurs voor meer informatie.
Foto 2. Bewonder de mooiste juwelen tijdens Het Juweel. Foto: Interevent.

Laatst gewijzigd: 2018-05-24 17:34:14 · Gepubliceerd: 2018-05-24 17:31:21 - 506