1

In 't groen of glow? Speel een potje golf!

Vier leuke golfbanen: van Pitch & Putt tot glowgolfen

Bekijk alle golfbanen Nieuws door
Foto 1. Sla een balletje met zicht op de Euromast. Foto: Midget Golfbaan Parkbaan

20 augustus 2018 bijgewerkt: 4 december 2023 Toerisme Landelijk Midgetgolfen, minigolfen of glow-in-the-dark-golfen: er zijn volop variaties op het bekende spel. En voor welke variant je ook kiest, het doel blijft hetzelfde. Wie slaat het balletje het snelst in de hole? Aan die uitdaging beleeft jong en oud plezier. Zin in een potje golf? Hier vind je 4 leuke golfbanen!

Midgetgolfen aan de voet van de Euromast

ROTTERDAM - Met het zicht op de beroemde Euromast speel je een gezellig potje midgetgolf op de Midget Golfbaan Parkhaven. Op deze mooie locatie mogen spelers hun kunsten vertonen op een 18-holesbaan. Een harde slag of juist een subtiele tik met de juiste techniek; elke baan vereist een andere aanpak. Na het midgetgolfen kun je op het terras iets eten of drinken.

Glow-in-the-dark golf

ENSCHEDE - Midgetgolfen wordt een nieuwe ervaring in het donker! Speciale lichteffecten zorgen voor een verrassend decor bij GlowGolf Enschede. Hier gaan spelers een heuse ontdekkingsreis tegemoet, dwars door de jungle en langs overblijfselen van de inheemse bevolking. Ook voor kinderen is glowgolfen een leuke uitdaging!

Golfen voor iedereen

BUSSLOO - In Bussloo kunnen beginners en gevorderden golfen op de Pitch & Putt golfbaan. Pitch & Putt Golf wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan en van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen dertig en negentig meter. Voor de gevorderde golfer is de 27-holes baan erg leuk. De golfbaan is ruim opgezet en heeft alle eigenschappen die een golfbaan uitdagend maken: water, bunkers, hoogteverschillen en bomen. Wil je met kinderen golfen? Speel dan Minigolf USA! Kinderen en volwassenen maken hier evenveel kans om te winnen.

Golfen in het groen

KAMERIK - Op de golfbaan van Kameryck kan iedereen golfen, of je een prof bent of een beginneling. Met een potje Pitch & Putt golf heb je de sport binnen no-time onder de knie. Je speelt afstanden van dertig tot zeventig meter en hebt keuze uit 9 of 18 holes. Met een scorekaar in de aanslag ga je in duo's of groepjes de strijd met elkaar aan. Een leuk groepsuitje in een prachtige omgeving. Ook leuk bij Kameryck: voetgolfen!

Alle golfbanen in Nederland

Midgetgolfen, glowgolfen en Pitch & Putt golfen, wat je ook wilt doen: op DagjeWeg.NL vind je alle golfbanen.
Foto 2. Glow-in-the-dark golfparcours. Foto: GlowGolf Enschede

Laatst gewijzigd: 2023-12-04 15:55:05 · Gepubliceerd: 20 augustus 2018 - 2371