Ryckelijk genieten bij Kameryck

Op een mooie, centrale locatie tussen Amsterdam en Utrecht, fraai gelegen tussen de weilanden en aan het water, vind je Kameryck. Een locatie om 'ryckelijk' te genieten! Van een diner in het restaurant aan het water of een feest in één van de drie paviljoens. Maar vooral, van de vele activiteiten op het buitenterrein. Neem Expeditie Kameryck, een spannende activiteit, waarbij groepen de jungle van het Groene Hart verkennen.

Bezoek kameryck.nl »

Meer activiteiten op het buitenterrein:Kameryck

Pitch & Putt golfbaan

Sla een balletje op de laagdrempelige Pitch&Putt-golfbaan, waar je ook zonder golfdiploma op mag. Leuk om kennis te maken met de golfsport en te ervaren hoe gezellig het is in teamverband. Grappig is de unieke voetbalvariant van Pitch & Putt: voetgolf. Het is de bedoeling om de voetbal in zo min mogelijk schoten in de hole te krijgen, maar op de baan liggen allerlei hindernissen. Wie schopt 'm erin? Het is moeilijker dan je denkt... Combineer het golfen met een borrel, lunch of barbecue. Dat is pas echt genieten!

Overnachten en heerlijk eten

Kameryck ligt centraal tussen Utrecht en Amsterdam, is goed bereikbaar én je kunt er gratis parkeren. Blijven slapen kan ook en wel op zeer bijzondere wijze, namelijk in de nostalgische veldhuisjes op wielen. Deze zeventien 'Veldhuysjes' staan in een grote cirkel en 's avonds vinden gasten gezelligheid bij het kampvuur. Of in Restaurant Kameryck, waar je kunt genieten van goed eten met een bijpassende wijn. De kok tovert zo een mooi stuk vlees, een lekker stukje vis of een goede hamburger op tafel. Op de kaart staan biologische en streekeigen producten, op smaak gebracht met kruiden uit eigen kruidentuin.

Ryckelijk genieten bij Kameryck in Kamerik leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, themafeest, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

kameryck.nl »

Elk seizoen genieten bij Kameryck.

Actieve uitjes voor groepen.

Elk seizoen genieten bij Kameryck.

Elk seizoen genieten bij Kameryck.

Elk seizoen genieten bij Kameryck.

Speel een potje voetgolf!

Elk seizoen genieten bij Kameryck.

Ga de uitdaging aan op de Pitch & Putt golfbaan.

Elk seizoen genieten bij Kameryck.

Blijf met z'n allen slapen! © Marina Kemp