Stem op DagjeWeg.NL!

Stem op de Website van het Jaar 2018 | Redactioneel door

Breng een stem uit voor de Website van het Jaar 2018

27 september 2018 Zakelijk Ede, Gelderland Voor het vierde jaar op rij staat DagjeWeg.NL trots tussen de genomineerden voor Website van het Jaar. In de categorie Vrije Tijd doet de grootste website op het gebied van dagtoerisme een gooi naar de titel en gaat de strijd aan met onder meer de Efteling, Duinrell en Fietsnetwerk.nl.

Foto 1. Breng je stem uit op DagjeWeg.NL.

Ergens op een zolderkamer in het Gelderse Ede belandde het eerste uitstapje op DagjeWeg.NL, compleet met openingstijden en toegangsprijzen. Inmiddels bevat de database van de populaire website ruim 7000 uitjes en wordt deze dagelijks uitgebreid. Jaarlijks bezoeken miljoenen mensen DagjeWeg.NL op zoek naar een bestemming. Wat ze vinden zijn unieke beschrijvingen en praktische informatie over allerlei uitstapjes, aangevuld met uitgebreide artikelen en reportages. Van de grootste attractieparken tot de molen op de hoek: DagjeWeg.NL streeft er naar om ieder plekje wat het bezoeken waard is te belichten. En tot en met 19 oktober streeft DagjeWeg.NL naar zoveel mogelijk stemmen om de titel Website van het Jaar 2018 te bemachtigen!

Website van het Jaar 2018

De Website van het Jaar verkiezing is voor websites de ultieme publieksprijs, georganiseerd door MetrixLab samen met Emerce. Tot en met 19 oktober kan iedereen stemmen op de beste website in 38 verschillende categorieën. Het publiek kiest in iedere categorie zijn of haar favoriete website en beoordeelt deze vervolgens op ontwerp, navigatie en inhoud. In iedere categorie komen zo twee winnaars naar voren: de populairste website en de beste website. De overall winnaar wordt gekozen op basis van de beste relatieve beoordeling binnen de categorieën en het aantal stemmen. Vorig jaar zijn er bijna 700.000 stemmen uitgebracht op de Website van het Jaar. Radar was toen de overall winnaar.

Stemmen!

Stemmen kan van 17 september tot en met 19 oktober via de website van Website van het Jaar!

En: doe meteen mee aan de winacties van DagjeWeg.NL en maak zelf ook kans op een mooie prijs.
Foto 2. DagjeWeg.NL verzamelt alle uitjes van Nederland! Foto: DagjeWeg.NL

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2018-10-04 09:46:48 · Gepubliceerd: 2018-09-24 15:06:31 - 761