Brullende dino's banjeren door Burgers' Zoo deze herfstvakantie

Dino's in the Zoo |  
Nieuws door
Foto 1. Ze brullen, bewegen en zijn gigantisch! Kom deze herfstvakantie dino's kijken in Burgers' Zoo. Foto: Koninklijke Burgers' Zoo.

Meer dan vijftig dinosaurussen te zien in de dierentuin

28 september 2018 Toerisme Arnhem, Gelderland In Burgers' Zoo zijn al een hoop exotische dieren te vinden, maar deze herfstvakantie doet het dierenpark er een schepje bovenop! Meer dan vijftig reusachtige, brullende én bewegende dino's overspoelen de Arnhemse dierentuin vanaf 29 september tot en met 28 oktober 2018. De grootste dinosaurus is een Brachiosaurus van maar liefst twaalf (!) meter hoog.

Dino's in the Zoo

Nergens in Burgers' Zoo ben je veilig: overal kan namelijk zomaar een dino opdoemen! Door het hele park zijn er meer dan vijftig dinosaurussen te vinden. De vreedzame, vegetarische - maar gigantische - Brachiosaurus is met zijn twaalf meter hoogte makkelijk te spotten. Bewonder ook de levensgevaarlijke T-rex van dichtbij. Deze is maar liefst negen meter hoog! Ook de Triceratops met zijn scherpe hoorns torent met een lengte van negen meter overal boven uit. De tientallen dino's brullen, bewegen en zijn levensecht. Wandel door de dierentuin en leer ze allemaal kennen. Bij elke dino staat namelijk een informatiebord met leuke weetjes. Spot jij ze allemaal?

Praktische informatie

  • Dino's in the Zoo is van zaterdag 29 september tot en met zondag 28 oktober 2018 dagelijks te bezoeken van 09:00 uur tot 18:00 uur;
  • Bezoekers betalen de normale entreeprijs van Burgers' Zoo, waarbij dit evenement is inbegrepen. Abonnementhouders mogen Dino's in the Zoo gratis bezoeken.

Rondleiding langs de dino's

De puntige Triceratops lijkt eigenlijk best veel op de neushoorn. En zo lopen er nu nog wel meer beesten op de aardbol rond die verdacht veel weghebben van dinosaurussen. Van 13 tot en met 28 oktober 2018 kun je in de dierentuin elke dag om 10:00 uur een rondleiding volgen over dino's. Een dierentuingids neemt je mee door de zoo en laat zien welke reptielen en vogels nu nog steeds erg op hun prehistorische voorouders lijken - en hoe. Liever zelf in het dino-mysterie duiken? In de Bush staat in diezelfde periode elke dag van 11:00 uur tot 13:00 uur een infotafel voor je klaar. Hier kunnen kinderen een leuke dinosaurus-speurtocht scoren.

Bekijk meer dino uitjes in Nederland.
Foto 2. Bewonder meer dan vijftig dino's levensechte in de dierentuin in Arnhem. Foto: Koninklijke Burgers' Zoo.

Laatst gewijzigd: 2018-10-01 09:14:05 · Gepubliceerd: 2018-09-25 15:52:16 - 4860