Los een mysterie op in schemerig ARTIS

Nieuw: app Moord in ARTIS maakt een dierentuinbezoek spannend

ARTIS: veelzijdige dierentuin in hartje Amsterdam Nieuws door
Foto 1. Rare geluiden in ARTIS. Foto: ARTIS

archief oud artikel 4 november 2018 Toerisme Amsterdam, Noord-Holland De struiken ritselen, de wolven huilen en overal klinken onbekende geluiden. Deze winter lopen bezoekers door het schemerdonker in ARTIS, licht huiverend en met oordopjes in. Vanaf 1 november kun je de dierentuin op een hele nieuwe manier ontdekken met de luisterthriller Moord in ARTIS. Wie durft?

Wanneer de schemer valt in ARTIS grijpen bezoekers van 1 november 2018 tot en met 6 januari 2019 naar hun smartphone. Met de nieuwe app Moord in ARTIS verken je het park in het donker, terwijl een spannend verhaal in je oren klinkt. Je volgt een telefoongesprek tussen een staigiair en een verslaggever die onderzoek doen naar vreemde geluiden in de dierentuin. Maar dan is opeens de verslaggever verdwenen... Ondertussen klinken er indringende geluiden, hoor je geritsel en gekraak en stijgt de spanning. Wat is er gebeurd? En misschien belangrijker: wat staat er te gebeuren?

Wat is echt?

De app Moord in ARTIS is speciaal voor de Amsterdamse dierentuin ontwikkeld. Door middel van GPS worden bezoekers door het park geleid en door 3D-techniek klinken de geluiden in de omgeving een stuk sterker. Je weet bijna niet meer wat er echt is en wat er bij het verhaal hoort. Verwarrend! Voor mensen die een bezoek aan de dierentuin weinig aan vinden, kan deze app wel eens heel verrassend zijn. Moord in ARTIS kun je van 1 november 2018 tot en met 6 januari 2019 tussen 15:30 uur en 18:00 uur beleven.

Dagje uit naar de dierentuin

Wil je gewoon genieten van een dagje dierentuin zonder enge geluiden en spannende verhalen? Lees dan:
Foto 2. Wat gebeurt er in de dierentuin deze winter? Foto: ARTIS

Laatst gewijzigd: 2018-11-03 21:04:37 · Gepubliceerd: 4 november 2018 - 1121