Ook deze winter lichtjesavonden in de Tuinen van Appeltern

De Tuinen van Appeltern | Nieuws door

Bezoek het park gratis tijdens de winteropenstelling

13 december 2019 Toerisme Appeltern, Gelderland Winter is coming in de Tuinen van Appeltern en ook dit jaar kun je daar bij zijn. Zie de tuinen in winterse tinten tijdens een heerlijke tuinwandeling, bekijk de sfeervolle winterexpositie in het entreegebouw en zorg ervoor dat je minstens één keer naar de lichtjesavonden gaat. Of doe het allemaal, want wat ook mooi is: de toegang is gratis!

Foto 1. Volg de lichtjes tijdens Lichtjesavonden in de Tuinen van Appeltern. Foto: Tuinen van Appeltern © Bart van Ooijen

Maak een bijzondere winterwandeling

De Tuinen van Appeltern zien in wintersfeer, dat wordt genieten. Het grootste deel van de tuinen blijft overigens dicht, maar de tuinwandeling van PUUR Appeltern maakt dat helemaal goed. Je loopt via een prachtige route van kunstobject naar decoratie, terwijl de kinderen zich uitleven met de boomschijfjes speurtocht. De tuindienst heeft zich hier helemaal op uitgeleefd! Deze wandeling eindig je met blozende wangen en heel veel ideeën voor thuis. Want veel van de decoraties kun je thuis ook maken. Dus neem je smartphone mee en kiek alles wat je inspireert.

In het entreegebouw kom je overal leuke hebbedingetjes, kerstspullen en ware kunstwerken tegen. De bovenverdieping is helemaal winters en nostalgisch ingericht. Neem hier ook even een foto van zo'n fraaie styling tafel, die ene die best mooi zou staan in je eigen huis.

Hoogtepunt: de lichtjesavonden!

De lichtjesavonden in de Tuinen van Appeltern zijn zo langzamerhand een begrip. Ook dit jaar zorgen ze voor een sprookjesachtige sfeer in een sprookjesachtige maand. Want van 13 december tot en met 4 januari stralen elke vrijdag- en zaterdagavond de lichtjes weer in de tuinen! Volg honderden brandende kaarsjes op de PUUR Tuinroute én binnen in het entreegebouw. Vuurtje erbij, live muziek en je hebt unieke avonden. Het feest begint al in het entreegebouw, tussen een overvloed aan brandende kaarsjes. De glühwein staat klaar en voor de kleintjes wacht er warme chocomel met slagroom. Mmmmm, laat de lichtjes maar schijnen.

Nog meer wintersfeer

Foto 2. Fraaie lichteffecten tijdens het lichtfeest in de tuinen van Appeltern. Foto: Tuinen van Appeltern © Bart van Ooijen
Foto 3. Kom kijken hoe de tuinen er in de winter uitzien. Foto: Tuinen van Appeltern

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2019-12-13 10:26:11 · Gepubliceerd: 2018-11-16 16:21:53 - 3002