Nodig DagjeWeg.NL uit voor een reportage op locatie

Adverteren op DagjeWeg.NL   Redactioneel door
Foto 1. In Nationaal Monument Kamp Vught komt de geschiedenis dichtbij met indrukwekkende verhalen. Dat laat een video op locatie goed zien. Foto: DagjeWeg.NL.

11 januari 2021 bijgewerkt: 31 augustus 2023 Zakelijk De mooiste verhalen schrijf je op locatie, daar is de redactie van DagjeWeg.NL het over eens. Regelmatig gaan we dan ook een dagje op pad voor een reportage of zelfs een videoreportage. Zo bezochten we Nationaal Monument Kamp Vught om de nieuwe audiotour voor kinderen te proberen en stapten we aan boord van een VOC-schip in Batavialand.

Indrukwekkende audiotour voor kinderen

De kinderen luisteren ademloos naar de verhalen die ze horen in de audiotour van Nationaal Monument Kamp Vught. Met een gezin beleefden we deze indrukwekkende audiotour - met verhalen van kinderen voor kinderen - en bezochten de appelplaats en de nagebouwde barak. De videograaf legde alles vast en na afloop schreef redacteur Thijs een mooie reportage over deze bijzondere ervaring. Bekijk hier het eindresultaat: "Ontdek de verhalen van de kinderen uit Kamp Vught".

Op ontdekkingsreis in Batavialand

"Aan boord stappen van een groot houten schip op weg naar een onbekende, verre bestemming. Wie durft het aan?" De redactie van DagjeWeg.NL ging op bezoek in Batavialand en kreeg op het VOC-schip een beeld van het leven van de dappere bemanning op ontdekkingsreis. Lees de reportage op DagjeWeg.NL: "Als een ontdekkingsreiziger naar Batavialand".

Ook een reportage op DagjeWeg.NL? Nodig ons uit! Neem contact op voor de mogelijkheden: +31 (0)318 640 175.
Foto 2. Een reportage brengt de ontdekkingsreis door Batavialand tot leven. Inspirerend voor de lezer. Foto: DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2023-08-31 10:47:15 · Gepubliceerd: 2018-12-05 13:37:37 - 1237