Flowerpower op de Dam

Nationale Tulpendag 2019 |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Kom op de Nationale Tulpendag gratis tulpen plukken!

17 januari 2019 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Een kleurrijke bloemenzee pronkt op zaterdag 19 januari 2019 op de Dam. Een prachtig en oer-Hollands gezicht - en plukken mag! Kom op Nationale Tulpendag een gratis bosje bloemen halen in hartje Amsterdam. Op is op, dus wees er snel bij. Met deze urban pluktuin pal voor het Paleis op de Dam, dit jaar in het thema Flowerpower, wordt het nieuwe tulpenseizoen vrolijk ingeluid.

Foto 1. Het tulpenseizoen is geopend! Kom zaterdag gratis tulpen plukken op de Dam tijdens de Nationale Tulpendag. Foto: Tulpentijd.nl / VidiPhoto.

Pluk de dag op Tulpendag

Wanneer je 200.000 (!) kleurrijke en romantische tulpen op de Dam ziet, kun je niet anders dan vrolijk worden! Kom alvast in de stemming voor de lente tijdens Nationale Tulpendag. De poorten van de gigantische pluktuin openen om 13:00 uur, maar voor die tijd kun je de bloemenzee al bewonderen vanaf een kijkersbrug. Bijzonder! Iedereen mag gratis een bosje tulpen van maar liefst twintig stuks plukken. De tijdelijke tuin op de Dam is waarschijnlijk tot 17:00 uur open. Op is op, dus wees er op tijd bij om je tulpen te scoren. De tulpentuin is ook de ideale plek voor een fleurige selfie - dit is toegestaan, let er alleen wel even op dat de tulpen intact blijven voor je medeplukker.

Voordelig dagje Amsterdam

Als je er dan toch bent, maak er dan een compleet dagje uit van!
Foto 2. Een kleurrijke bloemenzee, pal voor de poorten van het Paleis op de Dam. Foto: Tulpentijd.nl / VidiPhoto.
Foto 3. Tijd voor een fleurige selfie tussen de kleurige tulpen! Foto: Tulpentijd.nl / VidiPhoto.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2019-01-15 16:54:57 · Gepubliceerd: 2019-01-15 16:54:56 - 599