Aladdin: magische musical voor het hele gezin

Bekijk meer theatervoorstellingen | Nieuws door

Familiemusical Aladdin is voor het hele gezin een betoverend uitje

19 januari 2019 Cultuur Landelijk De stoere straatjongen en de lieftallige prinses ontmoeten elkaar op de planken! Theater Terra brengt het betoverende sprookje van Aladdin naar de Nederlandse theaters. Een familiemusical om bij weg te dromen; op een vliegend tapijt naar het land van duizend-en-één-nacht.

Foto 1. Zweef met Aladdin door het theater. Foto: Theater Terra

Aladdin is een stoere straatjongen, die probeert te overleven in een betoverde stad. Een mooie prinses komt op zijn pad en Aladdin wordt verliefd! Alleen is de prinses niet de enige die zijn pad kruist, maar moet hij het opnemen tegen een boze tovenaar om zijn liefje te redden. En dan is er ook nog een geest in een wonderlamp, die van de straatjongen een echte prins kan maken! Voor kinderen vanaf zes jaar maakte Theater Terra van dit verbazingwekkende verhaal een familiemusical waar het hele gezin samen van geniet. De familiemusical Alladin gaat op 20 januari in première Theater De Meervaart in Amsterdam en reist tot en met mei 2019 langs theaters door heel Nederland.

Theater Terra

Al veertig jaar maakt Theater Terra voorstellingen voor kinderen van alle leeftijden. Het bedrijf produceerde al een aantal bekende voorstellingen, zoals Kikker, Raad eens hoeveel ik van je hou, Welterusten Kleine Beer en De Kleine Zeemeermin. Tot en met maart 2019 is de voorstelling Kikker en de Vallende Ster nog te zien, waarin Kikker op een avond samen met zijn vrienden vallende sterren aan de hemel ziet. Nu mag iedereen een wens doen! Maar wat als die wensen heel veel later nog steeds niet uitgekomen zijn? Een mooie familiemusical, die erg leuk is om je kinderen vanaf 4 jaar mee naar toe te nemen.

Praktische informatie

De familiemusical Aladdin gaat op 20 januari in première in Theater De Meervaart in Amsterdam. Daarna reist de musical van Theater Terra door het hele land en is in verschillende theaters te zien tot en met mei 2019. De musical is onder meer te zien in:
Foto 2. Nieuw: Familiemusical Aladdin. Foto: Theater Terra
Laatst gewijzigd: 2019-01-21 09:31:28 · Gepubliceerd: 2019-01-17 16:59:51 - 1593