's Werelds beroemdste gebouwen in één skyline - van zand!

't Veluws Zandsculpturenfestijn |  
Nieuws door
Foto 1. De Eiffeltoren, Mona Lisa, het Sydney Opera House en beroemde wereldleiders: je ziet ze allemaal op 't Veluws Zandsculpturenfestijn. Foto: 't Veluws Zandsculpturenfestijn.

Maak een reis om de wereld op 't Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen

12 april 2019 Toerisme Garderen, Gelderland Reis mee om de wereld in zand bij 't Veluws Zandsculpturenfestijn! Bewonder een skyline van 's werelds beroemdste gebouwen, duik in een onderwaterwereld, bekijk grappige vakantietaferelen en ontdek verre oorden. Maandenlang hebben zandkunstenaars in De Beeldentuin in Garderen aan de mooiste creaties gewerkt, met als thema 'Reis om de wereld'. Er zijn meer dan honderd prachtige beelden en voorstellingen te zien. Lever je ticket in bij de stewardess en begin je wereldreis!

Indrukwekkende zandsculpturen

De skyline vol wereldberoemde gebouwen is het eerste wat je ziet. En dat is behoorlijk indrukwekkend: de skyline is maar liefst 18 (!) meter hoog. Alle gebouwen zijn tot in het kleinste detail precies nagemaakt, dus alles is goed te herkennen. Voor dit bouwwerk alleen al was 70.000 kilo zand nodig. De reis om de wereld brengt je niet alleen langs legendarische gebouwen, maar ook tot diep in de zee. Door geluids- en lichteffecten heb je écht het gevoel dat je op de bodem van de oceaan rondloopt, door een magische onderwaterwereld van zand. Reis door naar prachtige eilanden, waar je verschillende stammen en volken tegen het lijf loopt. Struin over bekende markten vol exotische culturen, bekijk iconische wereldkunst en ontmoet zelfs wereldleiders als Angela Merkel en Vladimir Poetin - die in zandversie gezellig naast elkaar staan.

Tip: het mooiste zicht heb je misschien wel vanuit de monorail. Stap aan boord van het treintje en rijd in kleine karretjes over de zandsculpturen heen. Een prachtig gezicht!

Tickets voor 't Veluws Zandsculpturenfestijn

Bestel tickets voor 't Veluws Zandsculpturenfestijn via DagjeWeg.NL Tickets en krijg 10% korting op jouw reis om de wereld!

Goed om te weten

 • 't Veluws Zandsculpturenfestijn is tot en met 2 november 2019 geopend van 10:00 uur tot 17:30 uur;
 • Op zondagen is het Zandsculpturenfestijn gesloten;
 • Geniet van koffie of thee op het overdekt terras of schuif voor een lunch aan in Restaurant de Rozentuin;
 • Sla het showroomdorp van De Beeldentuin niet over! Hier vind je mooie woonaccessoires, meubelen en cadeautjes.
  Foto 2. Wauw, een levensechte jungle van zand. Spot jij alle details? Foto: 't Veluws Zandsculpturenfestijn.
  Foto 3. Bekijk beroemde gebouwen en bezienswaardigheden van zand, zoals Mount Rushmore. Foto: 't Veluws Zandsculpturenfestijn.
  Foto 4. Maak een reis om de wereld in Garderen! Foto: 't Veluws Zandsculpturenfestijn.

  Laatst gewijzigd: 2019-04-18 21:18:47 · Gepubliceerd: 2019-04-11 14:01:53 - 6824