Ga met kinderen op avontuur in het Rijksmuseum!

Tickets Rijksmuseum inclusief gratis Familiegids | Nieuws door

Gratis voor kinderen tot en met achttien jaar

19 april 2019 Toerisme Amsterdam, Noord-Holland Een bezoek aan Rijksmuseum Amsterdam is een absolute must. En ook voor kinderen hartstikke leuk! Kinderen tot en met achttien jaar mogen niet alleen gratis naar binnen, er is ook ontzettend veel voor ze te beleven en te doen. Zeker met de familiegids: een prachtig doe-boek waarmee je samen al spelend en puzzelend het hele museum verkent. Maak er in de meivakantie een gezinsuitje van en boek twee tickets via DagjeWeg.NL Tickets. Dan krijg er een gratis Familiegids bij ter waarde van € 10,-!

Foto 1. Boek tickets voor het Rijksmuseum en krijg er in de meivakantie een gratis Familiegids ter waarde van € 10,- bij! Foto: Rijksmuseum © Floor Godefroy.

Meivakantie in het Rijksmuseum

Reis door de Gouden Eeuw langs internationale topstukken van Hollandse grootheden als Vermeer en Van Gogh en bewonder natuurlijk de wereldberoemde Nachtwacht. Ontdek welke avonturen en spannende verhalen achter de beroemde kunstwerken schuilgaan. Hoe ontsnapte Hugo de Groot eigenlijk uit die beruchte boekenkist? En voor welke rijke dame is dat prachtige poppenhuis in het Rijksmuseum gemaakt? De Familiegids zit vol verhalen en opdrachten, waarmee je zelf op ontdekkingstocht kunt gaan. In de meivakantie kun je ook nog eens creatief aan de slag met de gratis Rembrandt Tekenles. Bij de informatiebalie van het Rijksmuseum hebben ze alle informatie.

Boek tickets en krijg gratis Familiegids

Boek tickets via DagjeWeg.NL Tickets en krijg per twee tickets gratis de Familiegids erbij, ter waarde van € 10,- per stuk. Omdat kinderen al gratis toegang hebben tot het Rijks, betaal je alleen voor volwassenen. De Familiegids is tot en met 5 mei 2019 op te halen in het Rijksmuseum. Je tickets zijn tot en met 31 december 2019 geldig.

Goed om te weten

  • Het Rijksmuseum is 365 dagen per jaar open en is tot en met achttien jaar gratis te bezoeken;
  • De papieren Familiegids is verkrijgbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Je hebt keuze uit twee routes van elk 45 minuten lang, geschikt voor kinderen vanaf acht jaar;
  • Van 27 april tot en met 5 mei kun je ook creatief aan de slag in de gratis Rembrandts Tekenles. Meer informatie vind je bij de informatiebalie van het Rijksmuseum;
  • Voor een bezoek aan de tentoonstelling Alle Rembrandts moet je een starttijd reserveren. Op je ticket staat hoe je dit kunt doen.
Foto 2. Ontdek alles over de Gouden Eeuw in het Rijksmuseum. Foto: Rijksmuseum © Floor Godefroy.
Laatst gewijzigd: 2019-05-02 11:29:02 · Gepubliceerd: 2019-04-18 11:48:20 - 1262