Reuzenpanda's Ouwehands Dierenpark krijgen eigen show

Panda's Wu Wen en Xing Ya krijgen eigen Pandajournaal

Ouwehands Dierenpark Rhenen Nieuws door
Foto 1. Volg het wel en wee van de reuzenpanda's in het Ouwehands Pandajournaal. Foto: Ouwehands Dierenpark Rhenen.

archief oud artikel 27 maart 2020 Opmerkelijk Rhenen, Utrecht Is Wu Wen nou drachtig? Kunnen de reuzenpanda's eigenlijk wel met elkaar door één deur? En hoe is het leven nu in Pandasia? Ouwehands Dierenpark Rhenen houd je up-to-date met het nieuwe Ouwehands Pandajournaal. Elke week verschijnt er op de sociale media en website van het dierenpark een reuzenpanda-update.

Nieuw: Ouwehands Pandajournaal

Nu Ouwehands Dierenpark vanwege het coronavirus gesloten is, kunnen bezoekers tijdelijk niet genieten van de dieren - met in het bijzonder de reuzenpanda's Wu Wen en Xing Ya. Om mensen thuis toch nog op de hoogte te houden van het wel en wee van deze knuffelbare beesten, lanceert het dierenpark daarom Ouwehands Pandajournaal. Met elke week één uitzending, waarin bezoekersvragen over de reuzenpanda's worden behandeld door José Kok, Hoofd Dierverzorging in Ouwehands Dierenpark. Ze deelt ook leuke weetjes over verschillende dieren.

Reuzenpanda's Wu Wen en Xing Ya

Hoofdrolspelers Wu Wen en Xing Ya houden al sinds 2017 de gemoederen flink bezig. Zo werd hun verblijf Pandasia meerdere malen uitgeroepen tot het mooiste reuzenpandaverblijf ter wereld en verscheen er in januari 2020 zelfs een foto online van het parende stel. Met het wekelijkse Ouwehands Pandajournaal hoeft niemand meer pandanieuws te missen.

Bekijk het eerste Ouwehands Pandajournaal

Meer online uitstapjes

Foto 2. Elke vrijdag komt een nieuwe aflevering online. Foto: Ouwehands Dierenpark Rhenen.

Laatst gewijzigd: 2020-03-27 12:32:44 · Gepubliceerd: 2020-03-27 12:30:33 - 967