Doe mee aan live pubquiz De slimste mens

Wat te doen met Pasen? |  
Nieuws door
Foto 1. Foto: Facebook De slimste mens, KRO-NCRV.

Ben jij de slimste mens? Test het maandag 13 april

10 april 2020 Showbizz Landelijk Elke keer als je De slimste mens kijkt, denk je 'Ja hoor, dat hij dat niet eens wist. Dat wist ik zelfs!' Nu kun je voor eens en voor altijd bewijzen dat je écht de slimste bent. De tv-quiz komt met een live pubquiz op maandag 13 april 2020, waar je in teams aan mee kunt doen via Facebook.

Pubquiz De slimste mens

Door het coronavirus is het paasweekend dit jaar anders dan anders. Vandaar dit sympathieke initiatief van De slimste mens: op deze manier kun je toch nog soort van samenzijn met vrienden en familie en iets leuks doen. Bijkomend voordeel is dat je bovenkamer flink aan het werk wordt gezet. In de pubquiz komen namelijk alle onderdelen aan bod die ook in de gewone show traditie zijn. Dus: de open deur, de puzzel, de galerij en het collectieve geheugen. En, helemaal leuk, Philip Freriks en Maarten van Rossem haken virtueel ook aan om de show te begeleiden!

Hoe doe je mee?

KRO-NCRV organiseert een online pubquiz versie van het kennisspel voor teams, die maandag 13 april via hun Facebook live te volgen is. De quiz start om 20:00 uur en vooraf opgeven is verplicht. Meld je aan voor de pubquiz van De slimste mens. Goed om te weten: je speelt dus als groep, maar je hoeft de hele groep maar één keer in te schrijven. De teamcaptain meldt zich aan namens de complete groep en krijgt per mail verdere instructies.

Overleg online

Goede voorbereiding is het halve werk. Spreek vooraf met je team af hoe jullie met elkaar gaan overleggen tijdens de quiz. Een paar opties zijn (video)bellen via WhatsApp of Skype. Jullie krijgen als team een reeks vragen voorgeschoteld, die je live moet beantwoorden door een formulier in te vullen. Eén iemand vult het antwoordformulier dus in en stuurt dit aan het einde van de quiz in. Per vraag heb je niet eeuwig de tijd, dus snel en efficiënt overleggen is key.

Online groepsuitjes

Foto 2. Foto: Facebook De slimste mens, KRO-NCRV.

Laatst gewijzigd: 2020-04-16 12:07:53 · Gepubliceerd: 2020-04-10 10:09:34 - 593