1

Libelle Zomerweek gaat digitaal!

Concerten, workshops en fashion: gewoon thuis

Libelle Zomerweek Digitaal   Nieuws door
Foto 1. Er is van alles thuis te doen tijdens de Libelle Zomerweek Digitaal. Zoals een workshop koken met de chefkok van de Kookfabriek. Foto: Andrea Piacquadio via Pexels

archief oud artikel 11 mei 2020 Opmerkelijk Landelijk Krijg alvast de zomer in je bol met de Libelle Zomerweek Digitaal. Van donderdag 14 mei tot en met woensdag 20 mei swing je thuis mee met de leukste privéconcerten, zie je interviews met bekende gasten en kun je thuis gratis meedoen met leuke workshops. Spot de laatste fashiontrends tijdens de online modeshows en vergeet niet om je lievelingslied aan te vragen bij party band The Originals. Meezingen!

Gratis workshops die je niet wilt missen

Volg tijdens de Libelle Zomerweek Digitaal creatieve, inspirerende en lekkere workshops. Na deze week maak je in een handomdraai drie heerlijke Aziatische maaltijden én de ultieme vega borrelplank. Weet je precies welke producten bij jouw huidtype passen en heb je bij workshop The JOY effect ontdekt waar je echt blij van wordt. Tip: bekijk van tevoren in het programma welke workshops je wilt volgen en bestel het bijbehorende workshoppakket online.

Zo werkt de Libelle Zomerweek Digitaal

Zorg dat je van 14 tot en met 20 mei om 14:00 uur aanwezig bent op de Facebookpagina van Libelle, want dan start het live online programma van de Libelle Zomerweek. Of gooi iedereen de kamer uit en stream de pagina naar de tv. Dit is jouw quality time! Bekijk alvast het programma van dag tot dag.

De laatste modetrends

Fashion hoort bij de Libelle Zomerweek, ook als die digitaal gaat. Om de dag staat er een live modeshow op het programma met de leukste outfits en laatste zomertrends. Wordt het bermuda's of ultrakorte shorts? Een kekke streepjesblouse of toch een bloemetjespatroon? Misschien is wit wel helemaal hot deze zomer of een jaren zeventig look. De Libelle modeshows laten het zien. Laat je inspireren of shop meteen online je favoriete outfit - met leuke voordeeltjes. Hoort er toch een beetje bij tijdens de Libelle Zomerweek: lekker shoppen voor jezelf.

De mooiste concerten in je eigen huiskamer

Vaste prik elke middag is het thuisconcert. Swing en zing mee met onder andere Sandra van Nieuwland en Alain Clarke. En ken je de vrolijke party band The Originals al? Vijf mannen in roze pakken die alles spelen op verzoek. Maar dan ook echt alles. Tijdens de Libelle Zomerweek Digitaal zijn ze elke middag van de partij. Dit is je kans om dat ene lied waar je altijd zo dol op was nog een keer te horen, dus vergeet niet je verzoek door te geven.

Foto 2. Waar word jij blij van? Ontdek het tijdens de workshop The JOY Effect in de Libelle Zomerweek Digitaal. Foto: Bran Sodre via Pexels
Foto 3. Bekijk de online modeshows van de Libelle Zomerweek voor de nieuwste modetrends en zie of de seventies echt weer terugkomen. Foto: Genaro Servín via Pexels

Laatst gewijzigd: 2020-05-13 11:56:42 · Gepubliceerd: 2020-05-10 17:32:54 - 504