Nieuw! Test het nieuwe AquaFunPark in BillyBird

BillyBird Park Hemelrijk |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Ren, plons en duik over de luchtkussens van het aquapark

21 juli 2020 Toerisme Volkel, Noord-Brabant Een indrukwekkende hindernisbaan dobbert deze zomer op het water bij BillyBird Park Hemelrijk. Ga de uitdaging aan in het nieuwe AquaFunPark: het grootste aquapark van Nederland! Of kijk vanaf het strand naar de gekke stunts van anderen en geniet van alle andere attracties. Een zomerse dag bij BillyBird, dat is een echte vakantiedag!

Foto 1. Zwemvest aan en gaan! Waterpret in het nieuwe AquaFunPark. Foto: BillyBird Park Hemelrijk

Spetterend spektakel in het AquaFunPark

BillyBird Park Hemelrijk heeft een prachtige locatie in het Brabantse Volkel, direct aan een recreatieplas. Op het strand bij het heldere strandbad vliegt een zomerdag voorbij. Even zwemmen, dan weer opdrogen in de zon en dan snel naar het spiksplinternieuwe AquaFunPark! Sinds kort ligt er een groot parcours van luchtkussens in het water, waar bezoekers van BillyBird zich graag op storten. Het aquapark is het grootste van Nederland en heeft verschillende parcoursen voor volwassenen en kinderen. Trek een zwemvest aan en bedwing de eerste hindernissen, glijd in het water en klauter weer op een luchtkussen. De hoogste attractie is vier meter hoog; dat is een flinke plons in het water! Voor het AquaFunPark moeten bezoekers een apart ticket aanschaffen.

(Let op: de tekst gaat verder onder de video.)

Ook nieuw: speelgebied Ruig

In juni opende BillyBird Park Hemelrijk ook nog een compleet nieuw speelgebied: Ruig. Dit gebied is speciaal ingericht voor tieners, maar ook kinderen vanaf vier jaar kunnen hier lekker spelen. In de hoge klimnetten kunnen tieners chillen met hun vrienden, na het balanceren op de hoge touwbruggen. En ze durven vast wel van de vijf meter hoge glijbaan! In BillyBird Park Hemelrijk vind je daarnaast nog een aantal buitenspeelgebieden, een grote binnenspeeltuin, een bootjesglijbaan en nog een aantal attracties.

Extra informatie

Voor een bezoek aan BillyBird Park Hemelrijk moet je vooraf tickets reserveren. Ook voor het AquaFunPark moeten bezoekers vooraf een apart ticket en een tijdsblok reserveren. Een ticket voor het aquapark is niet geldig voor het attractiepark.
Foto 2. Test het nieuwe AquaFunPark! Foto: BillyBird Park Hemelrijk
Foto 3. Lekker chillen in de grote klimnetten van Ruig. Foto: BillyBird Park Hemelrijk
Foto 4. Een vakantiedag vliegt voorbij. Foto: BillyBird Park Hemelrijk

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-09-01 11:30:53 · Gepubliceerd: 2020-07-20 11:41:15 - 3968