Prinsheerlijke zomerdagen op Paleis Het Loo

Paleis Het Loo |  deel via WhatsApp | Redactioneel - Commerciële bijdrage door

Beleef je eigen sprookje tijdens de Prinsen- & Prinsessendagen

22 juli 2020 Toerisme Apeldoorn, Gelderland Een beetje anders dan anders, maar ook dit jaar zijn er op Paleis Het Loo weer Prinsen- & Prinsessendagen voor prinsjes en prinsesjes in spe. Vol leuke dingen om te doen en mooie dingen om te zien. Strijk ook met je kleedje neer in de paleistuinen voor een koninklijke picknick. Beleef deze zomervakantie je eigen sprookje bij Paleis Het Loo!

Foto 1. Ook dit jaar zijn er weer Prinsen- & Prinsessendagen in de stallen en tuinen van Paleis Het Loo. Foto: Paleis Het Loo.

Prinsen- & Prinsessendagen op Het Loo

Een feestelijke zomer vol prinsen en prinsessen, van 21 juli tot en met 20 augustus. In die periode mogen kinderen elke dinsdag, woensdag en donderdag in hun mooiste jurk of prinsenpak naar Apeldoorn komen. Natuurlijk is het programma een beetje aangepast om aan de regels van het RIVM te voldoen, maar alsnog is er veel te doen! Speel in het speelpaleis, een kleine versie van Paleis Het Loo. Doe mee aan de paardenrace, flaneer door de prachtige tuinen en ga aan de slag met de goodiebag vol knutselspullen. Help toverlakei Evenblij een geheimzinnige kist open te maken tijdens de goochelshow en geniet samen van de nieuwe voorstelling 'Prins6 gaat op staatsbezoek'. Bekijk wat er allemaal te doen is tijdens de Prinsen- & Prinsessendagen.

Sprookjesachtige zomerdagen

Tot en met 23 augustus zijn het vanaf vrijdag tot en met maandag de Zomerdagen. Volg samen de speurroute door de paleistuinen en sluit in de tuinen en stallen aan bij de Verhalenpodia. Hier komen allerlei leuke weetjes voorbij over de fonteinen, auto's en tuinen op Het Loo. Tip: neem een kleedje mee en zoek een picknickplek in het gras! Dan kun je prinsheerlijk picknicken met uitzicht op het paleis, dat momenteel nog under construction is. Je mag zelf eten meenemen of iets reserveren via het restaurant. Helemaal leuk: zet jezelf koninklijk op de kiek. Er zijn her en der gouden lijsten te vinden in de tuinen voor een fotomomentje.

Goed om te weten

  • Paleis Het Loo houdt zich aan de etiquette van het RIVM. Voor een koninklijk dagje uit vragen ze bezoekers hetzelfde te doen. Houd dus afstand tijdens je bezoek en reserveer vooraf;
  • Paleis Het Loo is een plek voor iedereen! Deze zomer worden daarom diverse activiteiten getolkt in Nederlandse Gebarentaal (NGT). Hiervoor hoef je niet een speciaal ticket te boeken; een standaard e-ticket is voldoende. Bekijk wanneer er een gebarentolk op Paleis Het Loo is.
Foto 2. Kinderen trekken voor de Prinsen- & Prinsessendagen hun mooiste outfit aan. Foto: Paleis Het Loo.
Foto 3. Koninklijk picknicken in de paleistuinen op de feestelijke Zomerdagen. Foto: Paleis Het Loo.
Foto 4. Beleef deze zomer een sprookje op Het Loo. Foto: Paleis Het Loo.

Laatst gewijzigd: 2020-07-31 15:45:47 · Gepubliceerd: 2020-07-21 16:12:27 - 1610