Last-minute nostalgie: ga nog snel een dagje uit naar Beeld en Geluid

Bezoek Beeld en Geluid experience |  deel via WhatsApp | Nieuws - Commerciële bijdrage door

Mediamuseum gaat vernieuwen: maak nu nog de huidige experience mee

10 september 2020 Toerisme Hilversum, Noord-Holland Beeld en Geluid in Hilversum gaat vernieuwen! Dit najaar gaat de experience tot medio 2022 dicht en wordt er binnen de museummuren een nieuw avontuur gecreëerd. Daarom neemt de experience afscheid met het programma 14 jaar met hart en ziel. Blik bijvoorbeeld met Freek de Jonge, Diederik Ebbinge Jack van Gelder en anderen terug op de afgelopen jaren tijdens exclusieve talkshowavonden of breng overdag nog snel een bezoekje aan het mediamuseum. De huidige experience kun je nog tot en met 25 oktober meemaken.

Foto 1. Beleef nog tot en met 25 oktober de huidige Beeld en Geluid experience. Bijzonder: tijdens de talkshowavonden blik je terug op mediamomenten met BN'ers én heb je de experience voor jezelf. Foto: Beeld en Geluid.

Laatste kans: beleef de experience

Het journaal voorlezen, in een scène van Flikken Maastricht acteren, nog een laatste keer als presentator door de showdeur flaneren. Grijp tot en met 25 oktober je kans en maak de huidige Beeld en Geluid experience nog één keertje mee. Het mediamuseum blikt feestelijk terug op 14 jaar Beeld en Geluid, voordat alles op de schop gaat en anders wordt. Ook leuk: voor senioren is er op verschillende dagen in 2020 een speciaal programma Wijs Met Media, om ze te leren hoe ze mediawijs worden. Check alle activiteiten en evenementen op de agenda van Beeld en Geluid.

Nu het nog kan een bezoekje brengen aan de huidige Beeld en Geluid experience? Reserveer vooraf een regulier ticket.

Terugblikken tijdens talkshows

Van de mooiste sportmomenten tot de grappigste conferences en de meest indrukwekkende interviews. Tijdens zes talkshows met mediacoryfeeën komen allerlei nostalgische mediamomenten voorbij. Schuif aan in het publiek! Tijdens zo'n talkshowavond heb je met een select gezelschap exclusief toegang tot de experience. Alle talkshowavonden worden gepresenteerd door Erik van der Hoff.

  • Freek de Jonge - Woensdag 16 september
  • Diederik Ebbinge - Donderdag 17 september
  • Twan Huys - Woensdag 23 september
  • Ad Visser - Vrijdag 25 september
  • NOS Studio Sport met Jack van Gelder en Jan en Jeroen Stekelenburg - Zaterdag 26 september
  • Arjan Postma - Zondag 27 september
Bij één van de talkshows zijn? Reserveer vooraf! Vol is vol. Boek snel je Beeld en Geluid talkshowticket.

Er blijft veel te doen

Vanaf 26 oktober 2020 is de Beeld en Geluid experience in Hilversum gesloten. Er komt een nieuw interactief en state of the art mediamuseum voor in de plaats. Het museum en de experience gaan pas medio 2022 weer open. Tot die tijd is het archief in het gebouw wel gewoon te bezoeken en worden er hier en ook op andere locaties namens Beeld en Geluid leuke activiteiten en evenementen voor jong en oud georganiseerd. Het gebouw in Hilversum blijft tevens open voor kinderfeestjes, meetings en onderwijs. Ook kun nog gewoon een Hillywood Tour op het terrein meepikken.

Goed om te weten

In september is het museum alleen geopend op woensdagen en in de weekenden. Vanaf 1 oktober, ook tijdens Dutch Media Week (van 3 tot en met 11 oktober 2020) en in de herfstvakantie met Kinderen voor Kinderen (van 12 tot en met 25 oktober 2020), is het museum dagelijks geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur.
Foto 2. Het gebouw van Beeld en Geluid. Het museum gaat vernieuwen en is tijdelijk gesloten, maar in het gebouw blijven er evenementen en activiteiten plaatsvinden. Foto: Beeld en Geluid © Daria Scagliola en Stijn Brakkee.
Foto 3. Het mediamuseum gaat zijn hele beleving vernieuwen. Er komt medio 2022 een state of the art experience voor in de plaats. Tot en met 25 oktober kijken ze in het museum terug op de afgelopen 14 jaar van de Beeld en Geluid experience. Foto: Beeld en Geluid.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-09-16 17:25:22 · Gepubliceerd: 2020-09-09 09:10:57 - 605