1

Top 10 dagjes uit in Overijssel 2020

De populairste Overijsselse dagjes uit van 2020 op DagjeWeg.NL

Eropuit in Overijssel Redactioneel door
Foto 1. Thee drinken in een knusse stal vol schattige alpaca's; het kan bij Alpaca Tea Time in Lemelerveld, het populairste uitstapje van 2020 in Overijssel. Ook nu gewoon te bezoeken. Foto: Alpaca Tea Time

archief oud artikel 31 december 2020 Trends De jaarwisseling is traditioneel de periode van de lijstjes. Omdat we grote delen van het jaar niet naar verre oorden konden reizen, trokken we massaal ons eigen land in. Wil je weten waar we - tussen de lockdowns door - naartoe gingen? Dit zijn de populairste uitjes van Overijssel in 2020.

Dieren zijn leuk en zorgen voor een glimlach op ons gezicht! Dat blijkt maar weer eens uit de lijst met best bezochte uitstapjes op DagjeWeg.NL. Op de eerste plaats in de top 10 vinden we namelijk thee drinken tussen de alpaca's bij Alpaca Tea Time in Lemelerveld. Ook dierenpark Taman Indonesia doet het goed, net als... toeren in een 'lelijke eend'. Ook lekker zwemmen, varen en spelen vinden we terug in de Overijsselse toplijst.

De Top 10 Overijsselse dagjes uit van 2020

  1. Alpaca Tea Time

    Voor velen een dream come true: genieten van thee met zoetigheid tussen de alpaca's! Leuk als vrijgezellenfeestje of een vriendinnendag - met een extra hoog knuffelgehalte.

  2. Zwembad De Scheg

    Waan je op de Noordpool in thematisch zwemparadijs De Scheg! Roetsj van spectaculaire waterattracties als LavaSlide of de Northern Light Slide. Wie durft?!

  3. De Museumfabriek

    Beleef de geschiedenis én de toekomst van Twente! De Museumfabriek is een familiemuseum vol wisselende tentoonstellingen. Laat je fantasie de vrije loop en speel, experimenteer en steek je handen uit de mouwen in de fabriek.

  4. Dierenpark Taman Indonesia

    Tijdens een bezoekje aan dierenpark Taman Indonesia waan je je even in Indonesië. Bewonder prachtige exotische vogels en bijzondere Aziatische zoogdieren en geniet van de Indische cultuur.

  5. Het water op met De Rietstulp in Giethoorn

    Verken de waterwegen van het nostalgische Giethoorn in een rondvaartboot, punter of fluisterbootje. Voor een heerlijk dagje uit met vrienden of collega's kun je het varen combineren met een picknick, boogschieten, spannende puzzel en nog veel meer.

  6. Fluisterbootje huren bij Rederij 't Zwaantje in Giethoorn

    Vaar met een fluisterstil bootje door het prachtige Giethoorn. Onder de bruggetjes door, op zoek naar de mooiste plekjes!

  7. Speelboerderij De Flierefluiter

    Voor een klein bedrag zijn kinderen bij speel- en recreatieboerderij De Flierefluiter de hele dag in touw. Binnen én buiten leven kids zich uit op trampolines, glijbanen, zandbakken buiten én binnen, een apenkooi, een kruipdoolhof en een crossbaan.

  8. Toeren in een 'lelijke eend' van Duckville

    Toer over kronkelende landweggetjes in een nostalgische eend! Rij door het prachtige landschap van Twente en de Achterhoek, een mooie rit in alle seizoenen. En als het zonnetje schijnt, rol je het dak op voor het ultieme ouderwetse gevoel!

  9. Preston Palace Subtropisch zwemparadijs

    Waag je in de stroomversnelling, sluip over de loopbrug of verstop je achter een van de watervallen. Bij Preston Palace is het dolle pret! Geniet in de Wellness van stoombad of sauna of ontspan in de behandelruimtes.

  10. Avonturenpark Hellendoorn

    Tientallen spannende attracties en shows zorgen voor een avontuurlijk dagje uit voor jong en oud in Avonturenpark Hellendoorn.

Foto 2. Laat je fantasie de vrije loop in De Museumfabriek. Een heerlijk uitstapje voor de hele familie. Foto: De Museumfabriek

Laatst gewijzigd: 2021-01-02 17:36:23 · Gepubliceerd: 2020-12-16 17:30:29 - 3489