Top 10 dagjes uit in Flevoland 2020

Dit is er te doen in Flevoland |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

De populairste Flevolandse dagjes uit van 2020 op DagjeWeg.NL

31 december 2020 Trends Hoewel 2020 misschien niet de boeken in gaat als het jaar waarin we massaal op reis gingen, trokken we er toch graag op uit. En jer kunt er niet omheen zo rond het einde van het jaar: lijstjes! Wij van DagjeWeg.NL doen ook graag een duit in het zakje. Bekijk de top 10 van populairste uitjes van Flevoland in 2020.

Foto 1. Niet alleen het populairste uitstapje in Flevoland op DagjeWeg.NL, maar het populairste uitstapje van heel Nederland: het sprookjesachtige Pannenkoekenrestaurant Hans & Grietje. Foto: Pannenkoekenrestaurant Hans & Grietje

De kleinste en jongste provincie van ons land levert ook dit jaar weer het populairste Nederlandse uitstapje op DagjeWeg.NL. Net als in 2019 is Hans & Grietje Pannenkoekenrestaurant en Speelpark de onbetwiste nummer één! Maar Flevoland heeft nog veel meer te bieden, zo ontdekten we dit jaar. Jong en oud vermaakten zich uitstekend. Laat je inspireren door de complete top tien en breng een bezoekje zodra het weer kan.

De Top 10 Flevolandse dagjes uit van 2020

 1. Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en Speelpark

  Knibbel knabbel knuisje... Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en Speelpark zit bomvol verrassingen. Met speelruimtes binnen én buiten is het feestelijk pannenkoeken eten!

 2. Orchideeën Hoeve

  Ga op wereldreis door de Orchideeën Hoeve! Dwaal door de prachtige bloemenzee, fladder door de Vlindertuin en geef de lori's te eten.

 3. Outdoorpark SEC Almere

  Boogschieten en survivallen in het bos, kanoën op wilde wateren: Outdoorpark SEC Almere is één groot outdoor avontuur. Strijd tegen elkaar of werk juist samen. Soms uitdagend, maar altijd leuk!

 4. Wedding Wonderland

  Wie zegt dat je moet trouwen om als prachtige bruid mensen tot tranen te roeren? Beleef de mooiste - en meest hilarische - dag van je leven bij Wedding Wonderland. Samen voor de lol trouwjurken passen en bubbels drinken!

 5. Veiligheidsmuseum PIT

  Help, er is een misdaad gepleegd! Wat doe je? PIT Veiligheidsmuseum in Almere neemt je mee in de wereld van politie, brandweer en ambulance. Ervaar hoe het er in de meldkamer aan toe gaat, onderzoek de sporen van een misdaad en help de brandweer!

 6. Walibi Holland

  Een moment verveling is onmogelijk bij Walibi Holland. Probeer alle attracties en spectaculaire achtbanen uit!

 7. Center Parcs De Eemhof

  Geniet van de Randmeren in Center Parcs De Eemhof. Het park ligt in de westhoek van de Flevopolder, tegenover Spakenburg. De Eemhof heeft een mooie mediterrane Market Square en zwembad met onder meer de Turbo Twister.

 8. Museum Schokland

  Volg de voetsporen van 4000 jaar geleden en ontdek het mysterie van het eigenaardige eiland Schokland. Museum Schokland legt de archeologische schatten van dit Werelderfgoed bloot en neemt jonge bezoekers mee op expeditie!

 9. Dierenpark Almere Jungle

  Wurgslangen, leguanen, alpaca's en stokstaartjes bevolken de jungle in Almere. Jungle? In Almere? Ja! Op Stadslandgoed De Kemphaan is Almere Jungle te vinden: een dierenpark met allerlei bijzondere diersoorten.

 10. Batavia Stad Fashion Outlet

  Batavia Stad is de winkelstad van Nederland! Tientallen outletwinkels van de grootste modemerken zijn in deze stad vertegenwoordigd: kleding voor lagere prijzen.

Ook leuk

Foto 2. Vergaap je aan duizenden bloemen en vlinders in de Orchideeën Hoeve. Foto: De Orchideeën Hoeve

Laatst gewijzigd: 2021-01-02 17:39:14 · Gepubliceerd: 2020-12-17 11:58:03 - 1816