Voor deze evenementen koop je nu of binnenkort tickets

De nieuwste uitjes en evenementen |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Vooruitkijken: deze festivals durven het aan

26 februari 2021 Trends Landelijk Met een handjevol proefevenementen en financiële garantie van de overheid, worden veel festivals en andere evenementen verplaatst naar het najaar. En de tickets gaan (binnenkort) al in de verkoop! Benieuwd waar je nu al een kaartje voor kunt kopen? Hier vind je een overzicht van evenementen met kaartverkoop in 2021.

Foto 1. Ziet het er in september 2020 weer zo uit in Schijndel? Foto: Tom Doms / Paaspop

Paaspop 2021 voor het eerst in september

SCHIJNDEL - Voor het eerst in haar geschiedenis geen Paaspop met Pasen, maar in september! Van 3 tot en met 5 september sluit het festival de zomer af met een indrukwekkende line-up. Op zeker 17 podia schitteren onder anderen Davina Michelle, Danny Vera, Kensington, Chef’special en Paul Kalkbrenner. In totaal presenteerde Paaspop al meer dan 90 acts; genoeg reden om snel tickets te scoren. De reguliere ticketverkoop met onder meer dagtickets en resort accommodaties start op zaterdag 3 april om 11:00 uur. Er zijn maar beperkt kaarten beschikbaar, omdat de tickets van 2020 nog gewoon geldig zijn. Wees er dus snel bij!

Zomerfestival Welcome to The Village

LEEUWARDEN - Bezoek het mooiste festivaldorp van Nederland, prachtig gelegen in de bossen aan een waterplas. Welcome to The Village is een duurzaam feest, want 'dorpelingen' komen al een week voor het festival aan om te zorgen voor decors van tweedehands materialen. Ook wordt samengewerkt met de boeren uit de omgeving voor het lekkerste lokale eten. In het mooie festivaldorp dat zo ontstaat kun je op 16, 17 en 18 juli helemaal losgaan op muziek van gevestigde festivalhelden en aanstormend talent. Tickets gaan binnenkort in de verkoop!

Dauwpop 2021 ook in september

Ook in Hellendoorn wordt het wachten op de nazomer. Het eendaagse festival Dauwpop 2021 is dit jaar op 4 september. Traditiegetrouw trekken de festivalgangers op die datum naar de bossen van Hellendoorn voor live muziek van in ieder geval Nederlands muziektalent. Kensington, Chef’Special, Typhoon, Eefje De Visser, Bökkers, Bilal Wahib, Joost, S10, Kris Kross Amsterdam, Dopebwoy zijn al bevestigd voor de nieuwe datum in september. De ticketverkoop is al gestart.

Midden in Utrecht: Central Park Festival

UTRECHT - Ook het Central Park Festival gooit de planning om en is verplaatst naar 18 september 2021. Iedereen die al een kaartje had voor de editie van 2020 zit gebakken en kan uitkijken naar september. Wil je ook mee feesten met Nederlandse popartiesten in het grootste stadspark van Utrecht: Park Transwijk? Koop dan snel tickets - de kaartverkoop is al sinds 9 februari open. Het programma van het Central Park Festival is op dit moment nog niet bekend. De organisatie probeert de bevestigde artiesten van 2020 naar het festival te halen. Dit zijn onder anderen Kensington, Chef'Special en De Staat.

Ook voor deze evenementen koop je al tickets

  • Zomerpop: op 4 en 5 september 2021 in Hoogwoud, Noord-Holland.
  • Mañana Mañana: van 12 tot en met 15 augustus 2021, locatie nog onbekend.
  • Elfia: 18 & 19 september in Kasteeltuinen Arcen.
  • Het Foute Oktoberfest: 2 oktober 2021, Goffertpark Nijmegen. (kaartverkoop start 27 februari om 11:00 uur)

Deze evenementen gaan ook door in 2021

Een aantal evenementen en festivals wacht nog met de ticketverkoop of de bekendmaking van een datum. Deze evenementen gaan (waarschijnlijk) ook door in 2021:
  • Theaterfestival Boulevard - 5 tot en met 22 augustus. Het programma is nog niet bekend.
  • Into The Great Wide Open: waarschijnlijk eerste weekend september
Foto 2. Met je koelbox naar Paaspop! Foto: Marcel Krijgsman / Paaspop

Laatst gewijzigd: 2021-04-22 16:23:28 · Gepubliceerd: 2021-02-25 17:00:03 - 630