Word een echte prins(es) op Paleis het Loo

Prinsen- en prinsessendagen op Paleis Het Loo |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Prinsen- en Prinsessendag in de zomervakantie

20 juli 2021 Toerisme Apeldoorn, Gelderland Prinsen en prinsessen, jullie worden deze zomer verwacht op een koninklijk feestje! Paleis Het Loo organiseert namelijk de jaarlijkse Prinsen- en Prinsessendagen, speciaal voor de kleine royals. Trek je mooiste kleren aan en leer dansen en lopen als een echte hoogheid. En kom kijken bij de goochelshow van Toverlakei Evenblij!

Foto 1. Een koninklijke dag op een echt paleis. Kom je ook naar de Prinsen- & Prinsessendagen? Foto: Paleis Het Loo

Koninklijke manieren

Met hun mooiste jurk of pak aan - gewone kleren mag natuurlijk ook - worden kinderen verwelkomd in de tuinen en stallen van Paleis Het Loo. Op de Prinsen- en Prinsessendagen draait alles om de jonge bezoekers, die een echt koninklijk dagje beleven. Er zijn allerlei vorstelijke activiteiten, zoals een goochelshow door een toverlakei en pijl- en boogschieten. En wie wint de paardjesrace? De kleine hoogheden krijgen een goodiebag met knutselspullen en een speurtocht en overal lopen prachtig geklede lakeien rond. Ieder uur start de theatershow van Prins6 die gaat verhuizen, maar beslist niet alles mee kan nemen.

De Prinsen- en Prinssendagen zijn op dinsdag, woensdag en donderdag in de zomervakantie. Data: 20, 21, 22, 27, 28 en 29 juli en 3, 4, 5, 10, 11, 12, 17, 18 en 19 augustus.

Picknicken in de paleistuin

De Prinsen- en Prinssendag wordt extra feestelijk met een picknick in de paleistuin. Je kunt vooraf online een picknickmand bestellen, met een speciale kinderpicknick. Zoek een mooi plekje in de paleistuin en geniet samen van fruitsap, zoetigheden, broodjes en verse fruitsalade. En daarna weer snel in beweging en al zwaaiend en hinkelend verder naar het vorstelijk dansen. Vergeet aan het einde van de dag niet om nog een koninklijk portret te schieten bij een van de grote gouden lijst. Herinneringen aan een dag met een gouden randje.

Bekijk alvast de video van Paleis Het Loo:

Bekijk hier meer leuke evenementen voor kinderen. Genoeg te beleven in de zomervakantie!
Foto 2. Koninklijk bewegen! Foto: Paleis Het Loo
Foto 3. Prachtige prinsessen. Foto: Paleis Het Loo
Foto 4. Toverlakei Evenblij kan goochelen! Foto: Paleis Het Loo
Leer boogschieten. Foto: Paleis Het Loo

Laatst gewijzigd: 2021-07-20 15:07:01 · Gepubliceerd: 2021-07-20 10:15:57 - 2288