Ontsnap uit de stad met een spannende Escape Tour!

Speel een spannende Escape Tour! |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Bezoek de mooiste plekjes en speur naar de geheime uitgang

25 september 2021 Toerisme Landelijk En toffe stedentrip maken, maar dan met nét een beetje meer spanning? Met een Escape Tour citygame ga je samen met een historisch persoon uit een stad naar keuze op zoek naar de geheime uitgang.

Foto 1. Ga op pad met een groepje en vind de geheime uitgang van de stad waar je bent. Foto: Escape Tours

Ontdek de mooiste plekjes van de stad

Help een opgejaagde Alkmaarse kaartensaboteur om zich uit de voeten te maken, ontsnap samen met Prins Carnaval uit Oeteldonk of ontdek de sluiproute van schuinsmarcheerder Koning Willem III in Den Haag. Klinkt spannend? Met een Escape Tour stap je even terug in de tijd. Samen met markante hoofdpersonen uit het verleden ga je op zoek naar de geheime uitgangen van hun thuissteden. Oké, de verhalen zijn niet tot in de kleinste puntjes waarheidsgetrouw, maar ze zijn wel gebaseerd op de geschiedenis en het leven van vroeger. Tijdens je tocht door de binnenstad trek je samen met vrienden, familie of collega's langs de mooiste plekjes van het centrum. Een ideaal groepsuitje als je lekker naar buiten wilt met z'n allen. Kies uit maar liefst 29 Nederlandse en 6 Belgische steden.

Bestel je Escape Tour nu met €5,- korting via DagjeWeg.NL Tickets!

Hoe werkt een Escape Tour?

Maar hoe werkt zo'n citygame precies? Eigenlijk zijn de Escape Tours een stedentrip en escape room in één. Je hebt twee uur de tijd om het eindpunt van je speurtocht te vinden (de geheime uitgang). Bij verschillende hotspots en belangrijke historische locaties los je pittige raadsels en puzzels op en doe je leuke opdrachten. Ondertussen krijg je steeds nieuwe instructies binnen op je smartphone of tablet. Onderweg maak je bovendien heel veel foto's. Zo hebben jullie meteen een aandenken aan een gezellig dagje uit. Ondertussen zie je heel veel van de omgeving. Sterker nog, je moet goed opletten! Zo kom je in korte tijd van alles te weten over de de plaats waar je bent. Spelen doe je met twee tot vier personen tegelijk. En ben je met meer dan vier personen, neem het dan in verschillende teams tegen elkaar op en ga voor de snelste tijd. Je bestelt in dat geval één game per team. Na je bestelling ontvang je per e-mail direct alle informatie die je nodig hebt om je Escape Tour te starten. Regent het? Geen probleem. Er zit geen vervaldatum op je boeking, dus je kunt gaan wanneer je wilt.

Foto 2. Speur naar aanwijzingen, ontdek de verhalen en los het mysterie op. Foto: Escape Tours
Foto 3. Tijdens je Escape Tour maak je ook foto's. Leuk als aandenken. Foto: Escape Tours
Foto 4. Een leuk teambuildingsuitje met je vrienden, familieleden of collega's. Foto: Escape Tours

Laatst gewijzigd: 2021-09-22 16:18:06 · Gepubliceerd: 2021-09-21 16:13:26 - 479