Woonmaand bij De Bazaar: laat je inspireren!

Maak een wereldreis in één dag in Beverwijk

De Bazaar Beverwijk Gesponsorde bijdrage door
Foto 1. Maak een wereldreis in een dag op de Bazaar in Beverwijk. Foto: De Bazaar

archief oud artikel 7 oktober 2022 Cultuur Beverwijk, Noord-Holland Oktober is Woonmaand bij de Bazaar in Beverwijk. Geef je interieur een opfrisbeurt én geniet van de gezellige multiculturele sfeer. Neus rustig rond op je eigen tempo of plan vooraf je woonroute!

Wereldse inspiratie voor thuis

Wil je wel eens iets anders in je huis dan zo'n standaard IKEA-vakkenkast of hanglamp? Of ben je altijd in voor verrassende aanvullingen op je interieur? Bezoek De Bazaar in Beverwijk dan in de Woonmaand oktober. Ontdek woonwinkels en bijzondere speciaalzaakjes uit alle hoeken van de wereld, gerund door winkeleigenaren uit heel veel verschillende culturen. Van complete bankstellen tot knusse kussentjes en andere leuke accessoires, het is er allemaal. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Arabische tapijtwinkel of de wereldse en luxe stijl van Eric Kuster? Ga eens voor iets exotisch! Speciaal voor de aankomende maand (oktober) is er een gave woonroute samengesteld, waarmee je niets van al die inspiratie hoeft te missen.

  • Wist je trouwens dat alleen de Efteling jaarlijks meer bezoekers ontvangt dan De Bazaar?
De tekst gaat verder onder de video.

Stel je eigen woonroute samen

Op je dooie gemakje rondslenteren tussen de winkeltjes is heerlijk. Het geeft je het ultieme gevoel van een fijn dagje shoppen. Wil je toch liever iets gerichter op pad, dan kun je vooraf alvast je persoonlijke route bepalen. Op de website van De Bazaar zoek je eenvoudig binnen het winkelaanbod. Op zoek naar cadeauartikelen? Typ dan 'cadeauartikelen' in de zoekbalk en filter vervolgens onder andere op locatie (in welke hal vind je de winkel) of op populariteit. Handig: je krijgt ook een plattegrond te zien, met een overzicht van waar je moet zijn. Ga recht op je doel af, maar vergeet vooral niet te genieten van de bijzondere knusse en multiculturele sfeer om je heen.

Foto 2. Scoor een mooi tapijt voor thuis. Foto: De Bazaar

Nog veel meer verrassende winkeltjes

Heb je de buit voor je huis binnen? Dan vind je behalve alle antieke salontafeltjes en verrassende vazen nog veel meer leuke zaakjes en kraampjes op De Bazaar. Met een dagje shoppen in Beverwijk maak je namelijk een complete wereldreis in een dag. Er zijn meer dan 1200 winkels uit alle windstreken, verspreid over meerdere bruisende hallen en markten. Nergens leer je culturen beter kennen als op de versmarkt (bijna drie vierkante kilometer groot). De geur van kruiden en specerijen komt je tegemoet. De ergste trek stil je bij een van de ruim zestig foodstands. Laat je vervolgens betoveren door blinkende gouden sieraden bij Goudsouk, neus rond op de Snuffelmarkt of scoor mode voor een prikkie in de vele outlet stores.

  • Check direct alle hallen, markten en winkels op de plattegrond.

Foto 3. Winkels vol bijzondere woonaccessoires. Foto: De Bazaar

Hoge kortingen: hoe zit dat?

De Bazaar staat naast het brede, multiculturele aanbod ook bekend om de aantrekkelijk prijzen. Maar hoe kan dat eigenlijk? Veel winkels verkopen producten die zijn teruggekomen via internet retouren. De producten zitten nog gewoon in de doos (met fabrieksgarantie), maar door de retour zijn er dus wel hoge kortingen mogelijk. Ook wordt vaak ingekocht in grote partijen. Niks mis mee, dus!
Foto 4. Lekker shoppen op De Bazaar. Foto: De Bazaar

Laatst gewijzigd: 2022-10-06 16:19:54 · Gepubliceerd: 2022-10-05 11:10:07 - 871