1

Voor deze 5 leuke festivals zijn nog tickets te koop!

Gooi de voetjes van de vloer tijdens een hete festivalzomer

Meer evenementen vind je in de UITagenda Redactioneel door
Foto 1. Ga los tijdens Stadspark Live in Groningen. Foto: MOJO © Niels Knelis

archief oud artikel 30 mei 2023 Cultuur Landelijk De zomer is bijna hier en ieder weekend zijn er weer toffe festivals door het hele land. Veel grote evenementen zijn al lang en breed uitverkocht, maar dat betekent niet dat je te laat bent voor een goed feestje. Voor deze vijf festivals zijn nog tickets beschikbaar!

Lionel Richie in Stadspark Groningen

Groningen, Groningen - Stadspark Live is een jong festival, waarvan de derde editie van het evenement plaatsvindt op zaterdag 18 juni. Tóch slaagt de organisatie (SPOT en MOJO) er steeds weer in om wereldsterren te verleiden naar Groningen te komen. De headliner van 2023? Niemand minder dan Lionel Richie! Zing mee met hits als All Night Long, Dancing On The Ceiling en Stuck On You. Je kent ze allemaal. Ook artiesten als Anouk, Gregory Porter en S10 zijn niet de minsten. Dus trommel je vrienden op en trek naar het hoge Noorden voor een hele dag kwaliteitsmuziek, hapjes en drankjes.

Tekst gaat verder onder de video:

Geniet van zon zee en muziek bij Concert at SEA

Brouwersdam, Zeeland - Uitverkocht? Niet helemaal! Voor de donderdag van Concert at SEA zijn nog een aantal dagtickets beschikbaar. Heb je een dagje vrij op 22 juni? Dan zie je onder andere Guus Meeuwis, Anouk, Goldband en Son Mieux live optreden aan de de Zeeuwse kust. Het festival vindt plaats op de Brouwersdam, aan de noordzijde van Schouwen-Duivenland. Is het goed weer? Dan ben je helemaal spekkoper, want hoe mooi is het om te luisteren naar muziek van de beste Nederlandse artiesten, met op de achtergrond het zonnetje zakkend in de zee. Wow! Voor tickets voor de vrijdag en zaterdag ben je net te laat, maar er is wel een wachtlijst, waarvoor je je kunt inschrijven. Wie weet...

Tekst gaat verder onder de video:

Meezingen en dansen op Gelderpop

Voorthuizen, Gelderland - Op Recreatiegebied Zeumeren is het op zaterdag 1 juli volop feest. Dan staat het jaarlijkse Gelderpop weer op het programma. Verspreid over drie podia vind je heel veel topartiesten uit verschillende genres, die je met de voetjes van de vloer laten gaan. Op de Mainstage staan onder andere Flemming, Tino Martin, Van Dik Hout en Snollebollekes. In de Feesttent XXL is het meelallen geblazen, met onder andere John West en Q-Music Foute Uur. En voor lekkere zomerse beats moet je in de Dance Area zijn, met La Fuente, Mr. Belt & Wezol en meer populaire dj's. Tussendoor een rondje over de plas op de waterfiets? Dat kan! En nou maar hopen op mooi weer.

Tekst gaat verder onder de video:

ASM Festival: genieten aan de Rijn

Arnhem, Gelderland - Voor nog meer grote Nederlandse namen moet je op zaterdag 26 augustus in de Gelderse hoofdstad zijn tijdens ASM Festival. Op de Stadsblokken, een stadsstrandje pal aan de Rijn en onder de John Frostbrug, zie je artiesten als Anouk, Racoon, Rolf Sanchez, Mart Hoogkamer én Dion Cooper (bekend van het Eurovisie Songfestival 2023). Zin om even lekker te dansen? Neem dan een kijkje bij de house area of de silent disco. Van al dat feesten krijg je natuurlijk trek. Scoor een regionaal gerecht bij een van de lokale food-kraampjes. Geniet van het sfeertje met vrienden, familie of collega's.

Tekst gaat verder onder de video:

'Van links naar rechts' op Total Loss Festival

Best, Noord-Brabant - Snollebollekes geeft een feestje in zijn eigen achtertuin, op zaterdag 9 en zondag 10 september op Aquabest. Ben je gek op feestmuziek? Bezoek dan het grootste outdoor partyfestival van Nederland: Total Loss Festival. Apres-ski, 90's en 00's en partystyle, je vindt het verspreid over verschillende podia. Naast de 'Nachtegaal van het Zuiden' zelf, treden ook Tino Martin, Frans Bauer, Paul Elstak, Donnie en meer feestelijke acts op! Ook gaaf: de spectaculaire eindshow van DJ Alaafrojack. Maak een rondje in het Snollebollekes-reuzenrad, proef de Snollebollekes-cocktail en bekijk de Snollebolleks-parade. Voor beide festivaldagen zijn nog tickets beschikbaar.

Op zaterdag moet je 18 jaar of ouder zijn, op zondag zijn bezoekers van alle leeftijden welkom (adviesleeftijd: 6+).

Ook interessant

Foto 2. Total Loss met Snollebollekes in Best. Foto: © Matrixx Events

Laatst gewijzigd: 2023-05-31 15:28:50 · Gepubliceerd: 30 mei 2023 - 835