1

Ontmoet levensechte dino’s bij Julianatoren mét korting

Feestelijke Dinoweken in september 2023

Tickets voor Julianatoren mét korting Nieuws door
Foto 1. Woon de speciale Dinoshow bij tijdens de Dinoweken. Foto: Julianatoren

archief oud artikel 27 augustus 2023 Toerisme Apeldoorn, Gelderland Wanneer je in september Apeldoornse Julianatoren binnenwandelt, is de kans groot dat je een levensechte dinosaurus tegen het lijf loopt. Het zijn namelijk de hele maand Dinoweken in het attractiepark. Van een Dinospeurtocht tot spetterende Dinoshows, alles wordt uit de kast gehaald voor een spannend dagje uit.

Dino’s in Apeldoorn

Kinderpretpark Julianatoren stapt deze nazomer terug in de tijd, naar de prehistorie, met de spectaculaire Dinoweken. De hele maand september staat in het teken van deze reusachtige dieren. Met een speciale show, levensechte dino’s, opgravingen, een speurtocht én babydino’s is er vooral voor kinderen heel veel te beleven. En extra leuk: opa’s en oma’s hebben tijdens de Dinoweken gratis toegang!

De tekst gaat verder onder de video.

Kinderpretpark Julianatoren is de eerste twee weken van september geopend en de rest van de maand van vrijdag tot en met zondag. De data die daarbij horen, zijn: 1 t/m 10 september, 15 t/m 17 september, 22 t/m 24 september en 29 t/m 1 oktober. Scoor tickets voor de Dinoweken van Julianatoren mét korting bij DagjeWeg.Tickets.

Park vol dino’s

Tijdens de Dinoweken zijn er heel veel extra activiteiten om te doen in het attractiepark.

  • De Grote Dinoshow: Reis mee terug in de tijd met Dino & Dina. Maar, ho eens even, hoe komen zij weer terug in de tegenwoordige tijd? Beleef een spannend avontuur waarin jullie samen met Meneer Kaasgaaf en Cas de Ranger proberen Dino en Dina te redden.
  • Levensechte dino’s: Tijdens de Dinoweken moet je ook niet gek opkijken als er opeens heel realistische dinosauriërs voorbij komen lopen. Durf jij met de reusachtige Velociraptor of Tyrannosaurus op de foto? Grijp je kans in Julianatoren.
  • Babydino’s: Ooit een babydino gezien? In Julianatoren wel! Kom langs en maak samen een foto met het jonkie. Je mag ze zelfs aaien als je durft!
  • Opgravingen: Kwastje in de aanslag en poetsen maar! In de zandbakken die klaarstaan in het park, liggen dino’s begraven. Weet jij ze te vinden?
  • Dinospeurtocht: Cas de Ranger heeft een tijdmachine gebouwd waarmee hij samen met meneer Kaasgaaf naar de prehistorie is gereisd. Echter, wanneer de tijdmachine kapot gaat, verschijnen de dinosauriërs plotseling in Kinderpretpark Julianatoren! Weten jullie de verdwenen onderdelen van de tijdmachine te vinden? Alleen dan kunnen de dino's weer teruggestuurd worden naar hun eigen tijdperk.
  • Dinolekkernijen: Bij zo’n themamaand horen natuurlijk ook bijpassende snacks. Daarom zijn er de hele maand heerlijke Dino lekkernijen te verkrijgen. Snoep van een dinogroene suikerspin, een dinowafel of een heuse dinoburger. Smullen maar!

Foto 2. Graaf dino's op in de speciale zandbak. Foto: Julianatoren

Laatst gewijzigd: 2023-09-01 15:46:14 · Gepubliceerd: 27 augustus 2023 - 1217