1

Word weer verliefd op je huis op de vt wonen&design beurs

Duik in de nieuwste woontrends en ontmoet interieurexperts

Nieuws door
Foto 1. Laat je inspireren in de meest uiteenlopende stijlstudio's. Foto: © Ton van Til

archief oud artikel 25 september 2023 Trends Vijfhuizen, Noord-Holland Tijdens de vt wonen&design beurs verandert EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen in één grote bron van inspiratie. Meer dan 300 bedrijven uit de wereld van interieurstyling en inrichting zijn aanwezig om je te voorzien van de leukste woonideeën.

De nieuwste woontrends

Of je nou de nieuwste woontrends wilt ontdekken of de nieuwste innovatieve merken wilt leren kennen, bij de vt wonen&design beurs kan het allemaal! En of je nou een compleet nieuwbouwhuis in te richten hebt of gewoon toe bent aan een verrassende touch in je woonkamer, is er voor iedere smaak wel wat te vinden. Laat je van 3 tot en met 8 oktober in EXPO Greater Amsterdam voorlichten, verrassen en inspireren over alles wat met interieur te maken heeft. Beursstands van 300 grote én kleine woonmerken laten je zien dat de binnenkant van huis een waar kunstwerk kan zijn.

Foto 2. Samen speuren naar nieuwe woonideetjes. Foto: © Ton van Til

Ontmoet de experts

Ben je een vaste kijker van het SBS6-programma vtwonen: weer verliefd op je huis? Dan is een bezoek aan de vt wonen&design beurs bovendien dé kans om je favoriete stylisten van het programma te ontmoeten én om ze live aan het werk te zien. In het vt wonen clubhuis richten Fietje Bruijn, Marianne Luning en Liza Wassenaar verschillende woonruimtes in in de meest uiteenlopende stijlen. Wie weet zit er wel iets tussen voor thuis! Ga je voor landelijk of toch voor hotel chique? Naast de experts die verbonden zijn aan vt wonen zelf, zijn er ook inspiratiehuizen van andere bekende woonmagazines. Ga eens langs bij Eigen Huis&Interieur, Stijlvol Wonen, Wonen Landelijke Stijl en Ariadne at Home.

Foto 3. Ga in gesprek met experts. Foto: © Ton van Til

Talks

Wil je naast leuke ideeën opdoen ook nog wat opsteken van je bezoek aan de vt wonen&design beurs? Bezoek dan zeker een van de talks. Verschillende experts en stylisten vertellen in de theaterzaal alles over hun eigen vakgebied. Zo geeft Jurgen Smit tips voor de tuin, vertelt Marie-Gon je alles over kleuren en zijn er ook weer colleges van de bekende vtwonen stylisten. Wie weet help je je vrienden of familie straks zelf wel bij het inrichten van hun huis. Ook tof: boek een persoonlijk adviesgesprek op het Decorette adviesplein!

Futureproof wonen

Ook in woonland wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Daarom zijn er op de beurs van dit jaar maar liefst 90 (!) nieuwe stands die zich uitsluitend focussen op duurzame producten. Laat je verrassen door de vernuftige en creatieve ideeën van nu. Klinkt leuk, maar hoe pas je die snufjes op het gebied van verwarming en isolatie eigenlijk toe in je eigen huis? Daarvoor werp je een blik in het Duurzame Droomhuis, dat is ingericht in samenwerking met Milieu Centraal. En dan is er ook nog het Energy Theater, waar experts op het gebied van solar en warmte-energie hun kennis en expertise delen met iedereen die het wil horen. Heb je een favoriete innovatie? Breng dan je stem uit voor de Duurzame Awards die worden uitgereikt.

Foto 4. Inspiratie genoeg! Foto: © Ton van Til

Meer evenementen

  • Check de leukste activiteiten in onze UITagenda;
  • Wat te doen vandaag, morgen, deze week?

Laatst gewijzigd: 2023-09-18 16:32:29 · Gepubliceerd: 25 september 2023 - 1122

Dit past bij 'Word weer verliefd op je huis op de vt wonen&design beurs'