Paintball in Almere

Gladiator Sports |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Veelzijdig, spannend en leuk

28 maart 2006 Almere, Flevoland In Almere, op een stuk terrein van zo'n tien hectare, bevindt zich het paintballpark Gladiator Sports. Het park telt zes verschillende speelvelden. Per speelveld zijn verschillende soorten games ontwikkeld, waardoor elk bezoek aan het park weer anders is.


Gladiator Sports biedt ruimte voor maximaal vijfhonderd personen. In het park is het mogelijk om vanaf zes personen te reserveren. Groepen van zes tot en met negen personen spelen tegen elkaar, groepen vanaf tien personen spelen privé onder begeleiding van een eigen instructeur. Dat maakt het paintballen uitermate geschikt voor bedrijven, verenigingen of vriendenkringen. Gladiator Sports is een groot en veilig paintballpark. Het park is aangesloten bij de VEBON en RECRON  en is van daaruit ook TüV gekeurd.

Het spel

Paintball kent meerdere variaties, maar meestal worden de spelers in twee teams verdeeld en spelen 'verover de vlag'. In de tijd dat de spelers de vlag van de tegenstanders proberen te veroveren en de eigen vlag te bewaken, is het zaak ondertussen zoveel mogelijk tegenspelers uit te schakelen door hen te raken met verfballetje. Het spel wordt gespeeld in speelsessies van ongeveer twintig minuten, met pauzes tussen de sessies in. In totaal duurt het paintball ongeveer drie uur.

Spannend

In minder dan tien jaar is paintball uitgegroeid tot één van de spannendste teamsporten van de wereld. Het spel wordt in meer dan 35 landen door miljoenen mannen en vrouwen gespeeld, ongeacht leeftijd of levensstijl. Het spel heeft vooral te maken heeft met samenwerking, intelligentie en vastberadenheid. Spelers leren hoe belangrijk het is om als team samen te werken. Maar paintball is bovenal gewoon leuk!

Direct boeken en / of Informatie aanvragen

Laatst gewijzigd: 2018-10-11 10:27:47 · Gepubliceerd: 2006-03-28 12:26:51 - 13010