Schepen op hun best

Voor meer informatie over de beurs. |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Achtste beurs klassieke schepen

20 oktober 2004 Medemblik Voor de achtste keer wordt dit jaar de Beurs Klassieke Schepen gehouden in Medemblik. Op 29, 30 en 31 oktober zijn er verschillende onderdelen te verkrijgen in het Regatta Center. Op het terrein van Regatta Center Medemblik wordt een overdekte expositieruimte van meer dan 2500 vierkante meter gebouwd. Daarnaast zijn er schepen op de wal en in de haven te bezichtigen.

De Beurs Klassieke Schepen is de enige gespecialiseerde beurs in Europa op het gebied van beheer, behoud, bouw en onderhoud van traditionele en klassieke schepen, voor zowel hout, ijzer en staal. Het is een jaarlijks terugkerend evenement waar informatie te vinden is over materialen en diensten. Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon te genieten van alle bijzondere schepen die tentoongesteld worden. Het thema van dit jaar is ‘nieuwbouw dankzij behoud’.

De beurs is te vinden op het terrein van het Regatta Center Medemblik aan ‘De Vooroever’ in Medemblik (vlakbij het ‘Nederlands Stoommachine Museum’ en Kasteel Radboud).

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2004-10-20 15:43:17 - 977