Het 12e Keverfestijn in Rosmalen

Op deze site vind je alle beschikbare info, van routebeschrijving tot een uitgebreid programma. |  
Redactioneel door

3 januari 2005 Rosmalen, Noord-Brabant In het Autotron in Rosmalen vindt op 8 en 9 januari het 12e Keverfestijn plaats. De Volkwagen Kever staat volop in ‘the picture’. Net als vorig jaar zal er op zaterdag en zondag een grote onderdelenmarkt worden gehouden, een hal vol met hobbyhandel. Daarnaast is er een occasionshow en zijn er veel activiteiten voor kinderen georganiseerd.

Programma in het kort

Zaterdag 8 januari staat in het teken van de onderdelen voor de Kever: 08:00-09:00 uur Ontvangst deelnemers voor de onderdelenmarkt, handelaren, deelnemers aan de autoshow en verkopers van auto’s 10:00 uur Ontvangst bezoekers 17:00 uur Einde onderdelenmarkt 18:00-20:00 uur Ontvangst deelnemers voor de autoshow op donderdag Zondag 9 januari: 08:00-09:30 uur Ontvangst deelnemers voor de hobbymarkt en autoshow 10:00 uur Ontvangst bezoekers 16:00 uur Prijsuitreiking deelnemers autoshow en verloting VW Kever Voor de bezoekers geldt een entreeprijs van tien euro per persoon per dag( kinderen tot 3 jaar gratis en tot 11 jaar vijf euro). Clubleden van aanwezige clubs krijgen korting.

De onderdelenmarkt

Dit jaar is de gebruikelijke onderdelenmarkt uitgebreid tot twee dagen, je kan hiervoor in de Spijkerhal terecht. Zowel de zaterdag als de zondag staan in het teken van de hobby-onderdelenmarkt. Een markt waar je erg veel en vooral interessante koopjes kunt doen. Het is aan te raden om hiervoor op tijd te komen. De verschillende occasions worden opgesteld in het Expodome waar ze eventueel geveild kunnen worden.

In het "Expodome" vind je een professionele markt waar vele handelaren nieuwe en unieke onderdelen aanbieden. Ook geven de belangrijkste bedrijven een keurige presentatie van hun bedrijf en zullen er vele mooie auto's te koop worden aangeboden. Trotse eigenaren kunnen op zondag hun auto showen aan het publiek tijdens de autoshow. Je kan dan genieten van de mooiste, speciale en topgerestaureerde auto's die veelal voorzien zijn van een bijzondere aankleding. Delenemers uit Nederland, België en Duitsland hebben hun uiterste best gedaan om een fraaie presentatie te geven. Ook dit jaar is er de mogelijkheid tot exposeren van New Beetles, welke een leuk vergelijk en contrast bieden met onze klassiekers. Een ervaren en deskundige jury bestaande uit de voorzitters van de verschillende deelnemende Volkswagenclubs, zal zorg dragen voor de beoordeling van de beste presentatie.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2005-01-03 22:31:24 - 1913