noord-brabant

Noord Brabant Cafe Bar (9)

Kattenparadijs Mispoes

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Den Bosch is een speciaal café rijker! Kattenparadijs Mispoes is een kattencafé aan de Ortenstraat 31. Leuk voor een dagje uit met vriendinnen of met het gezin. Kom langs voor een kopje koffie en een knuffelsessie met een van de katten!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 3,00

Café CinQ

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Aan de Bossche Parade bevindt zich Café CinQ. In een stijlvol interieur met een inspirerende LED-verlichting is er ruimte voor eten en feesten.

elke dag geopend

entree onbekend

Café De Smidse

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Feestgangers verzamelen zich elke stapavond in Café De Smidse. Het café bestaat als sinds 1974 en is door de jaren heen een begrip geworden in Den Bosch.

's maandags gesloten

entree vanaf € 2,20

Grand Café Bolle

TILBURG, NOORD-BRABANT - Een lekkere lunch of zin in 'barfood'? Bij het gezellige Grand Café Bolle smul je van lekkere gerechten en hapjes.

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag

entree vanaf € 10,50

Chupitos Tilburg

TILBURG, NOORD-BRABANT - Probeer de verschillende shotjes van Chupitos Tilburg. Deze bar bevindt zich midden in het centrum van Tilburg.

's maandags gesloten

entree vanaf € 2,50

Grand Café Silva Ducis

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Silva Ducis is een gezellig café aan het bekendste plein van Den Bosch, de Parade. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat is dit café dé bestemming om tot rust te komen en te genieten van lekker eten!

elke dag geopend

entree vanaf € 14,25

Feestcafé Shooters

SINT-MICHIELSGESTEL, NOORD-BRABANT - Zet de bloemetjes buiten in Feestcafé Shooters in Brabant. Met de beste DJ's en feestzangers, bezorgt dit café je een oer-Hollandse avond met veel gezelligheid. Op naar een knallend weekend!

lang weekend (vr za zo)

entree onbekend