Uitstapjes vlakbij Vakantiewoning De Smid

Kaas- en Zuivelboerderij Het Hoepel

mander, Overijssel (0.69km)  -  Op Kaas- en Zuivelboerderij Het Hoepel wordt nog op ambachtelijke wijze kaas gemaakt. Kom kijken bij dit proces en koop iets lekkers in de winkel voor thuis.

open op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Droste's wellness op de boerderij

tubbergen, Overijssel (2.02km)  -  Een ayurvedische massage op de boerderij in Twente: dat is volledig lichamelijk en geestelijk ontspannen! De lichaamsmassage boek je bij je verblijf in Droste's Boerderijlodges of in Droste's Herberg.

elke dag geopend 

Herberg Droste's Dineren en Logeren

tubbergen, Overijssel (2.02km)  -  In het Overijsselse Tubbergen vind je een warm welkom in Droste's Herberg. Overnacht in één van de twintig hotelkamers. Het restaurant zet heerlijke streekproducten op tafel en in de gelagkamer van de Herberg is het rustig na borrelen.

elke dag geopend 

Droste's Boerderijlodges

tubbergen, Overijssel (2.02km)  -  Snuif de sfeer op van het Twentse platteland en verblijf in een hippe Boerderijlodge van Droste's. Je vindt de vakantieverblijven in verschillende boerderijen rondom Tubbergen. De lodges zijn geschikt voor twee tot vijf personen en hebben een...

elke dag geopend 

Restaurant Watermolen Bels

mander, Overijssel (2.26km)  -  Dit is echt genieten van het uitzicht! Dit sfeervolle restaurant is gehuisvest in een oude papierfabriek die hoort bij de Watermolen Bels, in het romantische dal van de Mosbeek, net boven Ootmarsum. De molen is nog in werking en draait iedere maand.

's maandags gesloten 

Theehuis Dennenoord

nutter, Overijssel (3.06km)  -  Tachtig jaar geleden werd Theehuis Dennenoord in het Twentse land geplaatst. Wat begon als een bouwkeet is inmiddels een sfeervol theehuis, waar gasten kunnen genieten van onder andere een high tea.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Groepsaccommodatie de Kapshoeve

tubbergen, Overijssel (3.07km)  -  Groepsaccommodatie De Kapshoeve dateert van 2007 en ligt in Tubbergen. Een ideaal verblijf voor families met kinderen, senioren en mindervaliden.

elke dag geopend 

Vakantiepark 'n Kaps

tubbergen, Overijssel (3.07km)  -  Vakantiepark 'n Kaps ligt midden in het Twentse Tubbergen. De mooie omgeving laat zich ontdekken met prachtige fiets- en wandelroutes.

elke dag geopend 

Restaurant De Witte Hoeve

nutter, Overijssel (3.21km)  -  Op loopafstand van de Vasserheide bevindt zich het romantische restaurant De Witte Hoeve. Gasten genieten hier van een diner, een bakje koffie of een lunch van biologische producten.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Natuurgebied Hazelbekke

hezingen, Overijssel (3.51km)  -  Natuurgebied Hazelbekke krijgt tegenwoordig veel vrije ruimte om zich echt te ontwikkelen. Zo verandert het water nog steeds van plaats door erosie en sedimentatie!

elke dag geopend 

Zwembad de Vlaskoel

tubbergen, Overijssel (3.52km)  -  Zwembad de Vlaskoel is dé plek voor een frisse duik en heel veel waterpret. In dit zwembad bij Tubbergen doe je diverse activiteiten en kun je zwemmen in verschillende baden. Neem deel aan een variatie aan lessen en workshops, gegeven door ervaren...

elke dag geopend 

De Klootschieter

tubbergen, Overijssel (3.82km)  -  Klootschieten kun je overal met De Klootschieter! Wie werpt het verst? Gerrit De Klootschieter legt je de regels uit. Het spel speel je op een bospad.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 15 16 00 00 

IJsboerderij De Bölte

nutter, Overijssel (5.08km)  -  Geniet van het lekkerste ijs uit de omgeving! Elke dag wordt het ijs vers bereid, met vruchten, groenten en ingrediënten uit het seizoen.

geopend, elke dag geopend 

Kroezeboom in Fleringen

fleringen, Overijssel (5.33km)  -  Op de Fleringer Es staat een van de oudste bomen van Nederland. Deze Kroezeboom had vroeger verschillende maatschappelijke functies.

elke dag geopend 

Café-Restaurant, Speeltuinen & Escaperoom Morskieft

reutum, Overijssel (5.43km)  -  Kinderen hoeven zich tijdens het wachten op het eten niet te vervelen bij Café-Restaurant-Speeltuin Morskieft. In de speelhal staan de klimtoestellen in het speelzand. Buiten kunnen de kinderen lekker glijden, klimmen en schommelen.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Vakantiepark De Witte Berg

ootmarsum, Overijssel (5.61km)  -  Vakantiepark De Witte Berg ligt in het Overijsselse Ootmarsum in het prachtige Twentse landschap. Een streek met een oude geschiedenis en een eigen cultuur.

geopend, elke dag geopend 

Camping Kuiperberg

ootmarsum, Overijssel (5.79km)  -  Op de mooie Kuiperberg in Ootmarsum ligt de kleine Camping Kuiperberg. Geniet van de rustieke omgeving die wordt gekenmerkt door lieftallige beekdalen. Het kunststadje Oostmarsum ligt om de hoek. De camping verhuurt ook chalets.

geopend, elke dag geopend 

Uitkijkpunt en oriënteertafel Kuiperberg

ootmarsum, Overijssel (5.92km)  -  Vergaap je aan het schitterende panorama vanaf het uitkijkpunt op de Kuiperberg. Op een stenen plateau staat bovendien een monumentale oriënteertafel.

elke dag geopend 

Museum Ton Schulten

ootmarsum, Overijssel (6.46km)  -  Eerst reclamemaker, nu kunstenaar: Museum Ton Schulten laat de ontwikkeling zien van het oeuvre van de schilder. Abstracte doeken, bloemstillevens en landschapsmozaïeken zijn geïnspireerd op het Twentse coulisselandschap.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vakantiewoning De Smid