Uitstapjes vlakbij Qbeauty

Thermen La Mer

almere-haven, Flevoland (2.35km)  -  Geniet in een mooie bosrijke omgeving van alle luxe saunafaciliteiten van Thermen La Mer. Zoals de unieke Finse Kelo-sauna's in de mediterrane tuin.

Intratuin Almere

almere, Flevoland (2.5km)  -  Van dier tot straatsteen en van beeld tot barbecue: Intratuin Almere beschikt over een uitgebreid assortiment voor alles in de tuin.

The Coffee Cat

almere, Flevoland (3.02km)  -  Kom op bezoek bij de katten in The Coffee Cat! In dit knusse kattencafé lopen er overal katten rond, waar je mee kunt knuffelen of spelen. Er worden broodjes, soepen, salades en zoete hapjes geserveerd.

Kunstlinie

almere, Flevoland (3.18km)  -  Kunstlinie in Almere biedt theatervoorstellingen van cabaret tot dans en van zang tot musical. Bekijk ook interessante tentoonstellingen in de expositieruimte.

The Game Box Almere

almere, Flevoland (3.26km)  -  Daag elkaar uit voor de autorace van je leven of speel klassiekers als flipperkast, air hockey en minibasketbal. Bij The Game Box vind je spelletjes voor iedereen. Win 'tickets' en wissel ze in voor toffe prijzen!

Almere Centrum

almere, Flevoland (3.27km)  -  Welkom in de citymall! Almere Centrum is reusachtig. Zeker 400 winkeliers hebben zich hier gevestigd. Bezoek ook het overdekte gedeelte: Citymall.

Corrosia Theater, Expo & Film

almere-haven, Flevoland (3.27km)  -  Corrosia Theater, Expo en Film is het cultureel centrum van Almere-Haven. Corrosia heeft één theaterzaal waar regionale en ook landelijke podiumkunstenaars op de planken staan. Wekelijks wordt de zaal omgetoverd tot filmhuis. De hal is exporuimte.

Kinepolis Almere

almere, Flevoland (3.29km)  -  Voor de nieuwste films is er één plek in Almere, namelijk Kinepolis. Zak onderuit en geniet van haarscherp beeld en geluid!

Almeerse Botter AM1

almere-haven, Flevoland (3.45km)  -  Vaar mee met de Almeerse Botter AM1 vanaf Almere-Haven. De charmes van deze historische botter weten je vast te verleiden tot een dagje op het water.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Qbeauty