1

Uitstapjes vlakbij Qbeauty

Indoor skiën bij Ski-Mere

almere, Flevoland (0.61km)  -  Leren skiën of snowboarden in Nederland om daarna optimaal van je wintersportvakantie te genieten? Stap dan op de rollerbaan van Ski-Mere in Almere!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 29 39 58 94 

Sky High Escape Room Almere

almere, Flevoland (1.64km)  -  Naast het oplossen van puzzels, neemt escape room Casino Mortale jullie mee in een spannend verhaal: een kruising tussen detective en misdaadthriller.

elke dag geopend 

Zwembad Almere Poort

almere, Flevoland (1.88km)  -  Trek baantjes in het water in Zwembad Almere Poort of doe mee met één van de aquasporten!

elke dag geopend 

Stadsbos Pampushout

almere, Flevoland (1.95km)  -  Even een frisse neus halen, sporten of met de hond wandelen kan allemaal in stadsbos Pampushout bij Almere.

elke dag geopend 

De Glasbak - Theater & Cultureel Centrum

almere, Flevoland (2.24km)  -  Geniet van de kwaliteiten van podiumkunstenaars: van amateur tot beroeps en van jong tot oud! De Glasbak is een schitterend kleurrijk cultureel centrum waar verschillende disciplines samensmelten.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Thermen La Mer

almere-haven, Flevoland (2.35km)  -  Geniet in een mooie bosrijke omgeving van alle luxe saunafaciliteiten van Thermen La Mer. Zoals de unieke Finse Kelo-sauna's in de mediterrane tuin.

elke dag geopend 

Intratuin Almere

almere, Flevoland (2.5km)  -  Van dier tot straatsteen en van beeld tot barbecue: Intratuin Almere beschikt over een uitgebreid assortiment voor alles in de tuin.

elke dag geopend 

Speelparadijs Ballorig Almere-Haven

almere-haven, Flevoland (2.51km)  -  Ballorig is een overdekt speelparadijs in Almere-Haven voor kinderen van nul tot en met twaalf jaar. Ze gaan hier graag naar toe, want Ballorig speelt beter!

elke dag geopend 

Almere Rondvaarten

almere, Flevoland (2.58km)  -  Almere Rondvaarten vaart met diverse rondvaartboten door Almere. Geniet vanaf de binnenwateren van deze prachtige stad!

open op zondag 

Sail-Today - Beachclub en Catamaranzeilschool

almere, Flevoland (3.11km)  -  Sail-Today is niet alleen een beachclub: er worden ook catamarans verhuurd, cursussen gegeven en vrijgezellenfeesten georganiseerd.

vandaag nog gesloten, geopend morgen, 1 april t/m 31 oktober, van 09:30 uur tot 20:00 uur 

Jump een urban wereld binnen bij Jumping Jack

almere, Flevoland (3.14km)  -  Trek je joggingbroek aan en bereid je voor op een supervette jumpsessie bij urban trampolinehal Jumping Jack. Hoe wild je springt, bepaal je zelf.

elke dag geopend 

Kunstlinie

almere, Flevoland (3.18km)  -  Kunstlinie in Almere biedt theatervoorstellingen van cabaret tot dans en van zang tot musical. Bekijk ook interessante tentoonstellingen in de expositieruimte.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

The Game Box Almere

almere, Flevoland (3.26km)  -  Daag elkaar uit voor de autorace van je leven of speel klassiekers als flipperkast, air hockey en minibasketbal. Bij The Game Box vind je spelletjes voor iedereen. Win 'tickets' en wissel ze in voor toffe prijzen!

elke dag geopend 

Sterren kijken bij Sterrenwacht Almere

almere-haven, Flevoland (3.26km)  -  Neem een kijkje door een telescoop bij Sterrenwacht Almere en leer alles over sterrenstelsels!

open op donderdag 

Almere Centrum

almere, Flevoland (3.27km)  -  Welkom in de citymall! Almere Centrum is reusachtig. Zeker 400 winkeliers hebben zich hier gevestigd. Bezoek ook het overdekte gedeelte: Citymall.

elke dag geopend 

Corrosia Theater, Expo & Film

almere-haven, Flevoland (3.27km)  -  Corrosia Theater, Expo en Film is het cultureel centrum van Almere-Haven. Corrosia heeft één theaterzaal waar regionale en ook landelijke podiumkunstenaars op de planken staan. Wekelijks wordt de zaal omgetoverd tot filmhuis. De hal is exporuimte.

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag, maandag en zaterdag 

Kinepolis Almere

almere, Flevoland (3.29km)  -  Voor de nieuwste films is er één plek in Almere, namelijk Kinepolis. Zak onderuit en geniet van haarscherp beeld en geluid!

elke dag geopend 

Fietsen huren bij VVV Almere

almere, Flevoland (3.37km)  -  Verken Almere per fiets! VVV Almere verhuurt kinder-, dames- en herenfietsen en ook elektrische fietsen.

elke dag geopend 

Filmhuis De Nieuwe Bibliotheek

almere-stad, Flevoland (3.56km)  -  Bekijk de leukste en nieuwste films bij het Filmhuis in De Nieuwe Bibliotheek in Almere en ontdek de vier geweldige locaties.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Qbeauty