Paracentrum Texel

de cocksdorp, Noord-Holland (6.96km)  -  Vanaf minimaal drie kilometer hoogte uit het vliegtuig stappen en parachute springen of toch liever een gewone rondvlucht? Bij Paracentrum Texel kan het allebei.

Luchtvaartmuseum en Oorlogsmuseum Texel

de cocksdorp, Noord-Holland (7km)  -  Bezoek het Luchtvaartmuseum Texel en ontdek het verhaal over de luchtoorlog in de Tweede Wereldoorlog en de Georgische Opstand. Onbekende geschiedenis gaat hier voor je leven!

Texel Zoo

oosterend, Noord-Holland (8.73km)  -  Luidruchtige tropische vogels, adembenemende vlinders én wonderschone tropische planten. Texel Zoo biedt naast reptielen en zoogdieren deze geweldige combinatie van flora en fauna.

Café De Jutter

de koog, Noord-Holland (10.97km)  -  Na een rondje fietsen aanschuiven voor een kop koffie of 's avonds gezellig naar de kroeg: bij het knusse Café De Jutter op Texel kan het allebei.

Zandbank - Actief op Texel

de koog, Noord-Holland (11.18km)  -  Heerlijk sportief bezig zijn op Texel. Blokarten, mountainbiken, bootcampen. Het kan allemaal op de stranden en in de bossen van het Waddeneiland!

Zwemparadijs Calluna

de koog, Noord-Holland (11.45km)  -  Kom zwemmen in Zwemparadijs Calluna! Ga van de 85 meter lange glijbaan of ontspan in de ruime whirlpools met massagefunctie.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Restaurant De Robbenjager