Uitstapjes vlakbij Stichting Vergeten Groenten

Rederij Het Veerhuis

neer, Limburg (1.29km)  -  Eet à la carte op de Maas en geniet ondertussen van een schitterende boottocht. Rederij Het Veerhuis biedt voor kleine en grote gezelschappen een fantastisch uitje op het water.

elke dag geopend 

Iedereen kan golfen bij Golfodome

reuver, Limburg (2.66km)  -  Vind je golfen een sport voor rijke mensen? Kom dan eens kijken bij Golfodome, daar kun je zelf de golfbaan op en je 'swing' oefenen.

gesloten, open van  1 april t/m 31 oktober, 09:30 uur 

Euro Indoorkarting Swalmen

swalmen, Limburg (3.37km)  -  Kom karten in de 200 cc karts van Euro Indoorkarting Swalmen. Zelfs een ervaren coureur heeft moeite met het uitdagende circuit.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Ballonteam Limburg

neer, Limburg (3.44km)  -  Bekijk de wereld vanuit een andere hoek. Ballonteam Limburg neemt de bezoeker mee naar ongekende hoogtes!

elke dag geopend 

Break Out Evenementen

swalmen, Limburg (3.45km)  -  Spannende en actieve uitjes voor iedereen! Dat is het doel van Break Out Evenementen. Of dat nou varen op het water is of hoog in de lucht slingeren door een ingewikkeld touwparcours. Alles is mogelijk.

elke dag geopend 

Slapen bij de boer: 't Inj

buggenum, Limburg (3.89km)  -  Altijd al eens met de kippen op stok willen gaan? Dat kan bij minicamping 't Inj in Buggenum. Slapen bij de boer!

gesloten, open van  1 april t/m 1 november 

Indoor Visrivier Reuver

reuver, Limburg (4.12km)  -  Dol op vissen, maar niet op de bijbehorende ontberingen in de natuur? De Indoor Visrivier Reuver is de oplossing! Echt vissen met een dak boven je hoofd!

in het weekend geopend 

Zwembad De Bosberg

swalmen, Limburg (4.29km)  -  Is het warm weer en zoek je verkoeling? Neem dan een duik in openluchtzwembad De Bosberg in Swalmen!

gesloten, open van  4 mei t/m 1 september, van 13:00 uur tot 18:00 uur 

BillyBird Park Drakenrijk

reuver, Limburg (4.34km)  -  Beleef avonturen in het park Drakenrijk! Plons in het water bij het strandbad en loop door het spannende Drakenbos.

gesloten, open van  1 mei t/m 2 september, van 10:00 uur tot 18:00 uur 

Kasteel De Keverberg

kessel, Limburg (4.5km)  -  Boven de ruïnes van Kasteel De Keverberg stijgen moderne muren van glas op: een ontmoeting van historisch en modern. Dwaal door de oude gewelven van het middeleeuwse kasteel en de oorspronkelijke toren uit 950. En geniet van een hapje en drankje...

elke dag geopend 

Openluchtzwembad De Bercken

reuver, Limburg (4.95km)  -  Zwembad De Bercken beschikt over drie verschillende baden en vier glijbanen. Verder liggen er enkele volleybalvelden en een basketbalveld bij het zwembad en zijn er speeltoestellen.

gesloten, open van  1 mei t/m 31 augustus, van 12:00 uur tot 18:00 uur 

Bezoekerscentrum Leudal

haelen, Limburg (5.98km)  -  Begin de verkenning van het natuurgebied Leudal in het bezoekerscentrum en ontdek het rijke erfgoed.

's maandags gesloten 

Excursies naar Herefords kuddes

kessel, Limburg (6.29km)  -  Maak van dichtbij kennis met de Herefords. Leer meer over deze koeien en agrarische natuurgebieden met een excursie bij Natuur Beheer Limburg.

open op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Strandpaviljoen Sunset Lounge

roermond, Limburg (6.49km)  -  Lounge aan de wateren van Roermond en ervaar een gevoel van vakantie in eigen omgeving.

gesloten, open van  1 april t/m 30 september, van 12:00 uur tot 22:00 uur 

Bourgondisch buitenleven op Camping de Leistert

roggel, Limburg (6.59km)  -  Beleef het heerlijke buitenleven op Camping de Leistert. Dit vijfsterrenpark heeft voor elke kampeerder een gerieflijk onderkomen. Kies voor de splinternieuwe Glamping Tent of een knusse Lodge! Natuurlijk zijn er ook gewone, ruime kampeerplaatsen.

elke dag geopend 

Designer Outlet Roermond

roermond, Limburg (6.71km)  -  Lekker shoppen in designerwinkels met kortingen tot 70?! Het kan bij Designer Outlet Roermond. In de ruim 150 winkels van dit enorme shopping centre vermaak je je rustig een hele dag!

elke dag geopend 

Windsurfcenter Roermond

roermond, Limburg (6.79km)  -  Laat de wind door je haren wapperen terwijl je over de golven surft. Bij Windsurfcenter Roermond leer je surfen op de Oolderplas in Roermond.

elke dag geopend 

Foroxity Filmarena Roermond

roermond, Limburg (6.92km)  -  Geniet in deze filmarena van Foroxity van de nieuwste kaskrakers en blockbusters. De bioscoop is ook regelmatig het decor van live registraties van grote concerten, balletvoorstellingen of opera's. Dit is een stuk voordeliger dan een 'echt' kaartje.

elke dag geopend 

Landgoed Eyckenduyn

helden, Limburg (6.96km)  -  Golfen tijdens de vergadering, dat kan bij Landgoed Eyckenduyn. Neem een pauze in de brasserie of geniet 's avonds van een heerlijk diner in restaurant Fusion.

elke dag geopend 

Zwembad De Roerdomp

roermond, Limburg (6.98km)  -  Stroomversnellingen, massagestralen, een bubbelbad en een zeventig meter lange glijbaan. Subtropisch zwembad De Roerdomp is een zwemfeest voor iedereen!

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Stichting Vergeten Groenten