Uitstapjes vlakbij Theater De Vaillant

Hof van Wouw

den haag, Zuid-Holland (0.52km)  -  Het Hofje van Wouw is één van de mooiste hofjes van Den Haag. Het hofje, in 1647 gesticht, huisvest nog altijd alleenstaande vrouwen in knusse huisjes rondom de binnentuin. Het hofje is tijdens speciale evenementen open voor publiek.

PAARD

den haag, Zuid-Holland (0.72km)  -  Zin in een swingende avond uit? Ontdek de Haagse muziekcultuur in PAARD! De uitgaansgelegenheid biedt een gevarieerd programma van pop tot wereldmuziek en van stand-up comedy tot wetenschappelijke programma's.

Wellnessfontein

den haag, Zuid-Holland (0.76km)  -  Verwen jezelf bij Wellnessfontein. Heerlijk ontspannen in de privé sauna, vet bevriezen of je spieren verstevigen. Alle behandelingen zijn erop gericht om je de tijd voor jezelf te geven die je verdient.

ComedyCity

den haag centrum, Zuid-Holland (0.79km)  -  Stand-up comedy is in de Verenigde Staten al jaren een begrip en in Den Haag nu ook! Beleef een hilarische avond bij ComedyCity in de Hofstad en bereid je voor op keiharde grappen.

Haags Openbaar Vervoer Museum

den haag, Zuid-Holland (0.81km)  -  Hoe reisden mensen vroeger naar hun werk? Het Haags Openbaar Vervoer Museum zet de geschiedenis van het openbaar vervoer op een rijtje. Je kunt zelfs meerijden in een historische tram; de Tourist Tram.

Chinatown

den haag centrum, Zuid-Holland (1km)  -  Wandel door de toegangspoort naast de Bijenkorf in de Wagenstraat en je bent midden in Chinatown! Hier vind je alles wat de Aziatische keuken en cultuur te bieden hebben.

Tourist Tram Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.01km)  -  Stap op de Tourist Tram en rijd langs alle bezienswaardigheden in de stad. De historische tram rijdt van de Haagse binnenstad tot het strand van Scheveningen.

Het Oude Stadhuis

den haag centrum, Zuid-Holland (1.04km)  -  Stap in het Oude Stadhuis in de middeleeuwse sfeer van Den Haag voor een rondleiding. Samen met het Binnenhof en de Grote Kerk behoort het Oude Stadhuis tot de oudste Haagse gebouwen.

Lush Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.04km)  -  Benieuwd hoe een winkel vol handgemaakte, onverpakte beautyproducten ruikt? Stap eens binnen bij Lush. Een walhalla vol zeep en heerlijke fair trade verzorgingsproducten.

Yi Jun Peace Museum

den haag, Zuid-Holland (1.04km)  -  Yi Jun streed jarenlang voor vrede en de onafhankelijkheid van Korea, tot zijn moord in Den Haag in 1907. In het Yi Jun Peace Museum wordt hij geëerd.

De Beeldengalerij

den haag centrum, Zuid-Holland (1.07km)  -  Met een wandeling langs De Beeldengalerij bekijk je kunst in het wild. Van Karel Appel tot Haagse Harry, tijdens het winkelen of uitgaan loop je deze beelden letterlijk tegen het lijf.

De Kookfabriek Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.13km)  -  Volg een kookworkshop bij De Kookfabriek in Den Haag en maak je eigen drie- of viergangenmenu onder begeleiding van een professional. Na je kookles eet je natuurlijk zelf lekker alles op!

De Haagse Passage

den haag, Zuid-Holland (1.19km)  -  Lekker winkelen, wat drinken of gewoon genieten van de architectuur. In de Passage waan je je even in het chique Den Haag van de negentiende eeuw.

Pathé Buitenhof

den haag, Zuid-Holland (1.2km)  -  Een dagje Den Haag is af te sluiten met een ontspannend filmavondje in het hart van de stad. In Pathé Buitenhof draaien altijd de nieuwste films.

Hofstad Events - groepsuitjes Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.24km)  -  Beleef met je groep spannende momenten in Den Haag. Daag ze uit voor een City Adventure met de step door Den Haag of speel de Ik Hou van Holland Quiz in Den Haag. Met een van de groepsuitjes van Hofstad Events leer je de stad op een andere manier...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Theater De Vaillant