Uitstapjes vlakbij Badhuis Hotel

Griftpark Utrecht

utrecht, Utrecht (0.38km)  -  Het Griftpark in Utrecht is een geliefde ontmoetingsplaats, waar bewoners maar ook toeristen samenkomen. Op de groene ligweides voor een picknick, op de uitzichtheuvel of bij de kinderboerderij.

Lasergames Utrecht

utrecht, Utrecht (0.85km)  -  Word een hypermoderne soldaat bij Lasergames Utrecht. Met een lichtgewicht vest met elektronische sensoren en een lasergun kan de oorlog beginnen!

Volksbuurtmuseum

utrecht, Utrecht (1.03km)  -  Het Volksbuurtmuseum maakt een afstand van honderd jaar geschiedenis overbrugbaar dankzij een rijke verzameling voorwerpen. Kom thuis in Wijk C, de bekendste Utrechtse volksbuurt.

Liberation Route

utrecht, Utrecht (1.05km)  -  Volg het pad van de geallieerden in de Tweede Wereldoorlog. Op de verschillende luisterplekken in de regio Arnhem, Nijmegen en de Veluwe is het verleden te herbeleven.

Kunstliefde Utrecht

utrecht, Utrecht (1.09km)  -  Kunstliefde brengt mensen graag in aanraking met hedendaagse kunst. Er is extra aandacht voor kunstenaars uit Utrecht zelf en jonge makers. Kunstliefde organiseert de Utrechtse Atelier Route en UtrechtDownUnder.

BoulesBitesBar Utrecht

utrecht, Utrecht (1.16km)  -  Speel gezellig een potje Jeu de Boules op de professionele baan van BoulesBitesBar in Utrecht. Geniet van hapjes, drankjes en gezelligheid in de Utrechtse Oudegracht.

JEU de boules bar

utrecht, Utrecht (1.17km)  -  Bites, boules en beers, zo vat JEU de boules bar Utrecht zichzelf samen. Kom langs voor een lekker biertje en een gezellig potje jeu de boules.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Badhuis Hotel