Uitstapjes vlakbij Badhuis Hotel

Keramiekatelier Nelly van der Knaap

utrecht, Utrecht (0.35km)  -  In haar keramiekatelier geeft Nelly van der Knaap diverse creatieve workshops.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 49 11 64 38 

Griftpark Utrecht

utrecht, Utrecht (0.38km)  -  Het Griftpark in Utrecht is een geliefde ontmoetingsplaats, waar bewoners maar ook toeristen samenkomen. Op de groene ligweides voor een picknick, op de uitzichtheuvel of bij de kinderboerderij.

elke dag geopend 

Stadsboerderij Griftsteede

utrecht, Utrecht (0.41km)  -  Wie van dieren houdt, brengt een bezoekje aan Stadsboerderij Griftsteede in Utrecht. Gezellig knuffelen met allerlei soorten boerderijdieren!

's maandags gesloten 

Varen met de Tapasboot

utrecht, Utrecht (0.57km)  -  Ontdek Utrecht vanaf het water en geniet ondertussen van heerlijke tapas. Ideaal voor een familie-uitje of gezellig met vrienden Utrecht te water verkennen.

gesloten, open van  1 maart t/m 30 november 

Het Utrechts Archief - Locatie Alexander Numankade

utrecht, Utrecht (0.6km)  -  Het Utrechts Archief beschikt over 29 kilometer aan archieven, documenten en publicaties. Op deze locatie bevinden zich alleen studiezalen en depots.

open op dinsdag, woensdag, donderdag 

De Vrije Wolf - voormalig Gevangenis Wolvenplein

utrecht, Utrecht (0.65km)  -  Achter de hoge muren van voormalig Gevangenis Wolvenplein in Utrecht, schuilt nu De Vrije Wolf. De gevangenis dient nu voor wisselende tentoonstellingen, rondleidingen en een koffietentje.

elke dag geopend 

Rondvaart Utrecht Rederij Schuttevaer

utrecht, Utrecht (0.8km)  -  Een bezoek aan de stad en de provincie Utrecht is niet compleet zonder een vaartocht door de grachten. Rederij Schuttevaer kent de mooiste routes.

elke dag geopend 

Lasergames Utrecht

utrecht, Utrecht (0.85km)  -  Word een hypermoderne soldaat bij Lasergames Utrecht. Met een lichtgewicht vest met elektronische sensoren en een lasergun kan de oorlog beginnen!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Kruideniersmuseum Utrecht - TIJDELIJK GESLOTEN

utrecht, Utrecht (0.88km)  -  TIJDELIJK GESLOTEN - Ga terug in de tijd en maak kennis met oude kruiden en verpakkingen in het Kruideniersmuseum in Utrecht. Bezoek het museum op de bovenverdieping van het huisje en smikkel van oud-Hollands snoepgoed uit de winkel!

geopend op afspraak of bel +31 (0)30 200 69 55 

Bioscoop Kinepolis City Utrecht

utrecht, Utrecht (0.89km)  -  Film kijken onder de sterrenhemel: dat kan bij Kinepolis Utrecht City!

elke dag geopend 

Descansa Sauna & Beauty

utrecht, Utrecht (0.94km)  -  Descansa Sauna & Beauty heeft lekkere massages, fijne schoonheidsbehandelingen en relaxte saunafasciliteiten!

's zondags gesloten 

Speel 'Wie is de Rat?' in Utrecht

utrecht, Utrecht (1.01km)  -  Leer je collega's, vrienden of familie op een heel andere manier kennen en speel het spel 'Wie is de Rat?'! Dit zenuwslopende spel is gebaseerd op het populaire tv-programma 'Wie is de Mol?'.

geopend op afspraak of bel +31 (0)30 214 50 45 

Utrechtse Smartlappentour

utrecht, Utrecht (1.01km)  -  Zing de sterren van de hemel tijdens de Smartlappentour. Lekker eten en genieten van de mooie stad Utrecht maakt dit uitje één groot feest.

geopend op afspraak of bel +31(0)30 214 50 45 

Daklozen Rondleiding Utrecht

utrecht, Utrecht (1.01km)  -  Ontdek het leven van de Utrechtse straat tijdens een Daklozenrondleiding. Bezoek een daklozenopvang en praat met mensen zonder huis.

elke dag geopend 

Nederlands Volksbuurtmuseum

utrecht, Utrecht (1.03km)  -  Het Nederlands Volksbuurtmuseum maakt een afstand van honderd jaar geschiedenis overbrugbaar dankzij een rijke verzameling voorwerpen. Kom thuis in Wijk C, de bekendste Utrechtse volksbuurt.

's maandags gesloten 

Liberation Route

utrecht, Utrecht (1.05km)  -  Volg het pad van de geallieerden in de Tweede Wereldoorlog. Op luisterplekken in de regio Arnhem, Nijmegen en de Veluwe is het verleden te herbeleven.

elke dag geopend 

Janskerk Utrecht

utrecht, Utrecht (1.07km)  -  De middeleeuwse Janskerk is steeds vaker een cultuurpodium.

open op zondag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Bloemenmarkt Janskerkhof Utrecht

utrecht, Utrecht (1.09km)  -  Gek op bloemen! Op zoek naar een mooie bos? Bezoek het sfeervolle Janskerkhof op zaterdag, dwaal rond en kies een prachtige bos uit de enorme bloemenzee.

open op zaterdag 

Kunstliefde Utrecht

utrecht, Utrecht (1.09km)  -  Kunstliefde brengt mensen graag in aanraking met hedendaagse kunst. Er is extra aandacht voor kunstenaars uit Utrecht zelf en jonge makers. Kunstliefde organiseert de Utrechtse Atelier Route en UtrechtDownUnder.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Pathé Rembrandt Utrecht

utrecht, Utrecht (1.12km)  -  Geniet van de nieuwste films in Pathé Rembrandt aan de Oudegracht in het gezelligste deel van Utrecht.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Badhuis Hotel