Openluchtzwembad De Melanen

halsteren, Noord-Brabant (0.1km)  -  Buiten zwemmen zonder het ook maar een seconde koud te hebben, dat kan in het lekker verwarmde water van openluchtzwembad De Melanen.

Uitkijktoren Pompejus

halsteren, Noord-Brabant (1.32km)  -  Beklim uitkijktoren Pompejus in Halsteren in Noord-Brabant en ontdek deze bijzondere, West-Brabantse toren met een uniek interieur en exterieur.

Speuren op stadspaleis Het Markiezenhof

bergen op zoom, Noord-Brabant (2.92km)  -  Verkleed je als ridder, prins of prinses en maak een ontdekkingstocht door stadspaleis Het Markiezenhof. Zoek de schatkisten, neem blokjes mee voor de puzzelopdracht en ga op ontdekking bij de kermis.

Stadspaleis Het Markiezenhof

bergen op zoom, Noord-Brabant (2.95km)  -  In het prachtige stadspaleis Het Markiezenhof ga je terug naar de tijd van de invloedrijkste edelen van Nederland. Wandel door de stijlkamers, de mooie tuinen en zet de draaimolens aan! Het paleis zit vol schatten.

Quist Boeken

bergen op zoom, Noord-Brabant (2.98km)  -  Quist Boeken is een boekhandel gerund door boekenfans. Je kunt er lekker rondsnuffelen voor het perfecte boek, in een gezellige sfeer.

Secondbuy merkkleding

bergen op zoom, Noord-Brabant (2.99km)  -  Bij Secondbuy vind je kleding, schoenen, tassen en accessoires van echte fashion merken en verschillende ontwerpers. Tweedehands, met stijl.

De Gulden Cop

bergen op zoom, Noord-Brabant (2.99km)  -  De Gulden Cop is een cadeau- en kunstwinkel in het centrum van Bergen op Zoom. Vrijwel alles is handgemaakt: glas in lood, tiffany, decoratie en nog veel meer.

Escaperoom Escape The Gate

bergen op zoom, Noord-Brabant (3km)  -  Ontsnap uit de Gevangenpoort van Bergen op Zoom! Weet jij de dikke muren en zware, houten traliedeur te verslaan?

De Gevangenpoort

bergen op zoom, Noord-Brabant (3km)  -  In de Gevangenpoort van Bergen op Zoom ontdek je hoe gevangenen hier vroeger leefden.

Stadhuis Bergen op Zoom

bergen op zoom, Noord-Brabant (3.05km)  -  Prachtige rood-witte luiken, fraaie beelden, een torentje en een bordestrap: het stadhuis van Bergen op Zoom is een plaatje. En in de zomer kun je ook binnen kijken.

Ego Indoor Ski

bergen op zoom, Noord-Brabant (3.08km)  -  Haal de Alpen dicht bij huis tijdens een middagje skiën op Nederlandse bodem! Ga trainen op de draaiende pistes van Ego Indoor Ski.

Theater De Maagd

bergen op zoom, Noord-Brabant (3.09km)  -  Bezoek een van de meer dan honderd voorstellingen dit seizoen in Theater De Maagd! Het theater in Bergen op Zoom was vroeger een kerk - en dat kan je merken.

Zwembad De Schelp

bergen op zoom, Noord-Brabant (4.22km)  -  In Zwembad De Schelp is voor elke zwemmer wat te beleven. Neem een duik in het wedstrijdbad of ontspan in het instructiebad, recreatiebad of peuterbad.

Eetcafé Hart van Tholen

tholen, Zeeland (4.68km)  -  Geen zin om te koken, maar wil je wel betaalbaar eten? Bij Eetcafé Hart van Tholen staat een voedzame maaltijd binnen een handomdraai op tafel.

Klimbos Brabantse Wal

bergen op zoom, Noord-Brabant (4.7km)  -  Je kunt de boom in bij Klimbos Brabantse wal! Met negen parcoursen van verschillende niveau's is er in de bossen bij Bergen op Zoom genoeg te kiezen.

Groepsaccommodatie Molenzicht

bergen op zoom, Noord-Brabant (5.93km)  -  Groepsaccommodatie Molenzicht in Bergen op Zoom is door haar unieke ligging een heerlijk verblijf voor families en grote groepen. Er is plaats voor 28 personen.

Bezoekerscentrum De Kraaijenberg

bergen op zoom, Noord-Brabant (6km)  -  Ontdek de Brabantse Wal en het natuurgebied de Markiezaat vanuit bezoekerscentrum de Kraaijenberg. Het centrum zelf heeft regelmatig wisselende exposities over de planten en dieren die leven in de Markiezaat, een zoetwater-moerasgebied.

Fort Henricus

de heen, Noord-Brabant (9.28km)  -  Dit gerestaureerde fort, met vijf bastions en een uitkijktoren, is in de zeventiende eeuw gebouwd als bescherming tegen vestingstad Steenbergen.

Jachthaven de Schapenput

de heen, Noord-Brabant (9.87km)  -  Bezoek de karakteristieke haven de Schapenput, geniet van de schone natuur van het Noord-Hollandse watergebied en ontdek de vele activiteiten die er te beleven zijn.

Designer Outlet Roosendaal

roosendaal, Noord-Brabant (9.99km)  -  Budgetproof maar wel luxe shoppen? Kom naar Designer Outlet Roosendaal. Daar vind je meer dan 75 nationale en internationale topmerken en alles is véél goedkoper dan in reguliere winkels.

Zwembad de Stok

roosendaal, Noord-Brabant (10.03km)  -  Geniet van een ontspannen dagje uit. Droom na het zwemmen weg op één van de ligstoelen rondom het buitenbad.

Molen Johanna Huijbergen

huijbergen, Noord-Brabant (11.33km)  -  Molen Johanna is in 1862 gebouwd en is nog steeds in gebruik. Neem een kijkje en ontdek hoe meel wordt gemalen.

SkyShark Experience

SkyShark Experience

€ 10,- korting per ticket Adrenalinekick gegarandeerd! Ga zitten in de buik van de haai en schiet door het water als een kanonskogel. Tijd voor bizarre capriolen! Draai, spring en duik door het water in de SkyShark.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Monkey Town Bergen op Zoom