Uitstapjes vlakbij Diergaarde Blijdorp

Hondenspeeltuin Bello

rotterdam, Zuid-Holland (0.76km)  -  In Rotterdam-Noord ligt de hemel voor honden. In Hondenspeeltuin Bello kunnen ze echt vrij zijn. Regels zijn er alleen voor de baasjes, want de poep moet wel opgeruimd worden. Er zijn bruggen, pijpleidingen, wipwappen en spartelbadjes voor de...

Cinema Culinair

rotterdam, Zuid-Holland (0.84km)  -  De hoofdpersoon in de film neemt een hap van de kip tandoori - en jij ook! Bij Cinema Culinair krijg je het eten dat je ziet verschijnen op het witte doek. Zo eet je echt mee met de hoofdpersonen.

Het Van Maanenbad

rotterdam, Zuid-Holland (1.09km)  -  Midden in Rotterdam Noord vind je het Van Maanenbad. Vooral het buitenbad is spectaculair: een mooie rustige plek midden in de drukke stad.

Graffitiworkshop

rotterdam, Zuid-Holland (1.22km)  -  Middenin de nacht met een bivakmuts én graffitispuit naar een lege muur sluipen is verleden tijd! Ga met je vrienden legaal graffiti spuiten, gewoon overdag.

Theater 't Kapelletje

rotterdam, Zuid-Holland (1.25km)  -  In het voormalige kapelletje van het Emmahuis bevindt zich Theater 't Kapelletje. Hier zijn leuke voorstellingen te zien van amateurs en professionals.

Houweling Telecommuseum

rotterdam, Zuid-Holland (1.32km)  -  De volledige telecomgeschiedenis van Rotterdam is te zien in dit museum. De voorwerpen zijn niet alleen om te bekijken, maar ook om aan te raken of om mee te spelen.

Van Nelle Fabriek

rotterdam, Zuid-Holland (1.34km)  -  Van Nelle? Dat is toch een koffiefabriek? Ja, vroeger! Nu is het prachtig gerenoveerd, zijn er werkplekken gemaakt en worden er evenementen gehouden.

Beeldengalerij Westersingel

rotterdam, Zuid-Holland (1.42km)  -  Terwijl je over de Westersingel heenloopt word je begroet door een groot aantal beelden die daar zijn neergezet. De wandeling begint bij de kruising Westersingel/Kruiskade en eindigt bij de Westzeedijk. In totaal ben je dan langs 17 beelden...

Sparta Stadion - Het Kasteel

rotterdam, Zuid-Holland (1.49km)  -  In het voetbalstadion van Sparta, ook wel 'Het Kasteel', organiseer je de leukste evenementen zoals feesten, een workshop penalty schieten en een wijnproeverij. Of boek een rondleiding door het stadion!

De Doelen Rotterdam podium

rotterdam, Zuid-Holland (1.51km)  -  De Doelen is een van de grootste muziekpodia in Nederland en ligt in het hart van Rotterdam. Jaarlijks komen zo'n half miljoen bezoekers op de klassieke muziek-, wereldmuziek-, pop- en jazzconcerten af.

City Safari Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.62km)  -  Stap binnen in een woning, godshuis of clubhuis! City Safari neemt haar bezoekers mee op ontdekkingsreis door Rotterdam. Zo leer je de stad pas echt van binnen en buiten kennen.

Rotterdamse Schouwburg

rotterdam, Zuid-Holland (1.63km)  -  In de Rotterdamse Schouwburg staan diverse voorstellingen op de planken. Van opera tot toneel en van dans tot klassiek. Ook workshops behoren tot de mogelijkheden.

Luchtsingel Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.65km)  -  De Luchtsingel verbindt het centrum van Rotterdam met Rotterdam Noord. De houten voetgangersbrug van 390 meter lang is bijna niet te missen vanaf de straat. Loop over de gele vloer naar een bijzonder stukje Rotterdam.

UrbanGuides

rotterdam, Zuid-Holland (1.67km)  -  UrbanGuides is je gids in Rotterdam en organiseert tours langs alle architectonische hoogtepunten van de stad Rotterdam. Ga met de benenwagen, de fiets of de bus door deze bruisende en moderne stad.

Poppodium Rotown

rotterdam, Zuid-Holland (1.68km)  -  Poppodium Rotown in Rotterdam staat garant voor een plezierige avond. Koop een ticket voor je favoriete artiest om uit je dak te gaan!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Diergaarde Blijdorp