1

Uitstapjes vlakbij Miniworld Rotterdam

Graffitiworkshop

rotterdam, Zuid-Holland (0.36km)  -  Middenin de nacht met een bivakmuts én graffitispuit naar een lege muur sluipen is verleden tijd! Ga met je vrienden legaal graffiti spuiten, gewoon overdag.

Beeldengalerij Westersingel

rotterdam, Zuid-Holland (0.47km)  -  Terwijl je over de Westersingel heenloopt word je begroet door een groot aantal beelden die daar zijn neergezet. De wandeling begint bij de kruising Westersingel/Kruiskade en eindigt bij de Westzeedijk. In totaal ben je dan langs 17 beelden...

De Doelen Rotterdam podium

rotterdam, Zuid-Holland (0.57km)  -  De Doelen is een van de grootste muziekpodia in Nederland en ligt in het hart van Rotterdam. Jaarlijks komen zo'n half miljoen bezoekers op de klassieke muziek-, wereldmuziek-, pop- en jazzconcerten af.

Cinema Culinair

rotterdam, Zuid-Holland (0.67km)  -  De hoofdpersoon in de film neemt een hap van de kip tandoori - en jij ook! Bij Cinema Culinair krijg je het eten dat je ziet verschijnen op het witte doek. Zo eet je echt mee met de hoofdpersonen.

Rotterdamse Schouwburg

rotterdam, Zuid-Holland (0.68km)  -  In de Rotterdamse Schouwburg staan diverse voorstellingen op de planken. Van opera tot toneel en van dans tot klassiek. Ook workshops behoren tot de mogelijkheden.

Theater 't Kapelletje

rotterdam, Zuid-Holland (0.79km)  -  In het voormalige kapelletje van het Emmahuis bevindt zich Theater 't Kapelletje. Hier zijn leuke voorstellingen te zien van amateurs en professionals.

Poppodium Rotown

rotterdam, Zuid-Holland (0.79km)  -  Poppodium Rotown in Rotterdam staat garant voor een plezierige avond. Koop een ticket voor je favoriete artiest om uit je dak te gaan!

Luchtsingel Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.82km)  -  De Luchtsingel verbindt het centrum van Rotterdam met Rotterdam Noord. De houten voetgangersbrug van 390 meter lang is bijna niet te missen vanaf de straat. Loop over de gele vloer naar een bijzonder stukje Rotterdam.

Oude Luxor Theater

rotterdam, Zuid-Holland (0.83km)  -  Het Oude Luxor uit 1917 is een middelgroot theater in Rotterdam met cabaret, theaterconcerten, kleinschalige musicals en familievoorstellingen. Het prachtige sfeervolle theater bestaat gewoon naast het Nieuwe Luxor Theater.

UrbanGuides

rotterdam, Zuid-Holland (0.84km)  -  UrbanGuides is je gids in Rotterdam en organiseert tours langs alle architectonische hoogtepunten van de stad Rotterdam. Ga met de benenwagen, de fiets of de bus door deze bruisende en moderne stad.

Museumwoning Huis Sonneveld

rotterdam, Zuid-Holland (0.94km)  -  Huis Sonneveld stamt uit 1933 en was voor die tijd een modern huis, in de stijl van het Nieuwe Bouwen. Eenmaal binnen leren bezoekers alles over de geschiedenis en architectuur van het huis.

Op wereldreis in Diergaarde Blijdorp

rotterdam, Zuid-Holland (0.95km)  -  Kom naar Rotterdam en maak een wereldreis om nooit te vergeten! Reis langs de bizons in Noord-Amerika, de wolven in Europa en de haaien in het Oceanium. Ontmoet dieren uit alle werelddelen in Diergaarde Blijdorp.

City Safari Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.98km)  -  Stap binnen in een woning, godshuis of clubhuis! City Safari neemt haar bezoekers mee op ontdekkingsreis door Rotterdam. Zo leer je de stad pas echt van binnen en buiten kennen.

Bestel met korting

rotterdam, Zuid-Holland (0.99km)  -  Weten jullie een kist met gevaarlijke geheimen te vinden? Speur naar clous in Rotterdam en los dit mysterie zo snel mogelijk op, want meer mensen zijn op jacht naar de kist! Je onderzoek brengt je naar de interessantste plekjes van Rotterdam.

Het Nieuwe Instituut

rotterdam, Zuid-Holland (1.01km)  -  Maak kennis met het opvallende gebouw van Het Nieuwe Instituut, museum voor architectuur in Rotterdam. De buitenkant maakt nieuwsgierig naar wat er binnen te zien is!

Hofplein Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.01km)  -  Jeugdtheater Hofplein Rotterdam is een theater waar kinderen en tieners hun weg vinden in het theater. Dé plek voor voorstellingen, workshops en cursussen op het gebied van theater, zang en dans.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Miniworld Rotterdam