Uitstapjes vlakbij OK Surf Kiteschool

Leer kitesurfen bij Freeriderz in Friesland

hindeloopen, Friesland (0.33km)  -  Wat doe jij deze zomer? Kom naar Friesland en leer kitesurfen. Op je eigen tempo leer je hoe je de golven bedwingt en geniet je van de uitdaging die het kitesurfen biedt.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober 

Eerste Friese Schaatsmuseum

hindeloopen, Friesland (0.98km)  -  In een karakteristiek pand in het pittoreske Hindeloopen is het Eerste Friese Schaatsmuseum gevestigd. Bekijk hier zelf de grootste schaatscollectie ter wereld.

elke dag geopend 

Museum Hindeloopen

hindeloopen, Friesland (1.19km)  -  Ga terug naar de tijd dat het idyllische Hindeloopen nog een Zuiderzeestadje was. Alles over Hindelooper klederdracht, het Hindelooper schilderwerk en visserij is hier te zien.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 1 november, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Kaasmakerij de Nylander

workum, Friesland (2.84km)  -  Altijd al eens willen weten hoe kaas gemaakt wordt? Breng een bezoekje aan Biologische Kaasmakerij De Nylander in het Friese Workum en boek een interessante rondleiding.

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 31 augustus, 14:00 uur 

Pitch & Putt Golf Koudum

koudum, Friesland (3.9km)  -  Golf een kaksport voor rijkelui? Bij Pitch & Putt in Koudum niet! Combineer dit leuke spel met een ander uitstapje in Zuidwest-Friesland!

vandaag nog gesloten, geopend 1 maart t/m 31 december, 10:00 uur 

Kunstzaal Ada Stel

tjerkwerd, Friesland (5.34km)  -  Kunstenares Ada Stel stelt in haar eigen galerie kunst van zichzelf en van anderen tentoon: keramiek, polyester, glas, brons, schilderijen. Neem een kijkje in de veelzijdige collectie.

geopend op afspraak of bel +31 (0)646 336 969 

Jopie Huisman Museum

workum, Friesland (5.58km)  -  In het Jopie Huisman Museum is het werk verzameld van de gelijknamige kunstenaar. Zijn schilderijen vertellen het verhaal achter de mens.

elke dag geopend 

Vuurtoren Stavoren

stavoren, Friesland (6.36km)  -  De vijftien meter hoge vuurtoren van Stavoren is een Nederlands monument. Het rode gebouw is een open stalen constructie.

elke dag geopend 

Skûtsjesilen met Skûtsje de Singelier

stavoren, Friesland (6.64km)  -  Zeil een dagje mee op een echt Fries skûtsje. Steek je handen uit de mouwen en sta zelf aan het roer van dit prachtige zeilschip.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van OK Surf Kiteschool