BumperZ Bubble Voetbal

leiden, Zuid-Holland (0.59km)  -  Een uitje met vrienden, sportteam of studentenvereniging wordt ronduit hilarisch met een potje BumperZ Bubble Voetbal. Beuk er lekker op los en lach je rot om iedereen die over het veld rolt.

Museumhuis Gemeenlandshuis Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.68km)  -  Met zicht op de Zuiderzee zetelde het Hoogheemraadschap in het Gemeenlandshuis in Amsterdam. Bewonder de mooiste delen van dit bijzonder statige huis, wat een keer per maand open is voor bezoek.

Natuurpark Spoorzicht

diemen, Noord-Holland (2.07km)  -  Natuurpark Spoorzicht ligt precies tussen de A1 en een spoorbaan. Het natuurgebiedje hoort bij de 'Diemer Scheg', een trekroute voor wilde dieren, zoals vossen en ringslangen.

Theater De Omval

diemen, Noord-Holland (2.61km)  -  Theater De Omval heeft leuke vaste filmavonden. Ook kan je hier een zaal huren voor een feest of vergadering.

Het Flevoparkbad

amsterdam, Noord-Holland (2.71km)  -  Lekker spartelen in het water en met mooi weer bijbruinen op de ligweide. In het Flevoparkbad kom je de zomer wel door!

Speelbos Banjerbossie

diemen, Noord-Holland (2.96km)  -  Oude kleren en laarzen aan, banjeren maar! In het Diemens bos beleven kinderen eindeloze avonturen in hun Banjerbossie met spannende wilgentunnels, een pontje en een kabelbaan.

House of Bird - bierproeverij en natuur

diemen, Noord-Holland (3.01km)  -  House of Bird staat voor bier en natuur! Bij dit proeflokaal van Bird Brewery in het Diemerbos kun je niet alleen hun bijzondere bieren proeven, maar ook de natuur intrekken of meegaan met natuurexcursies.

Veilinghuis De Eland

diemen, Noord-Holland (3.14km)  -  Hier krijg je een complete indruk van de collecties en van hoe het er aan toegaat op een veiling. Dompel jezelf onder in de bijzondere wereld van Veilinghuis De Eland.

Monkey Town Diemen

diemen, Noord-Holland (3.16km)  -  Regen houdt je niet tegen om een dag lol te beleven bij Monkey Town Diemen. Jumpen op de trampoline, klauteren door de tunnels van speeltoestellen, lasergamen of losgaan in de disco: het kan hier allemaal!

Jaap Eden IJsbaan

amsterdam, Noord-Holland (3.34km)  -  Kom naar Jaap Eden IJsbaan en beleef het oer-Hollandsche schaatsgevoel in de buitenlucht!

VROG - trampolinepark

amsterdam, Noord-Holland (3.45km)  -  Ontdek trampolinepark VROG (als FROG!) in Amsterdam en leef je uit op alle toestellen. Kom langs en beleef de combinatie van jumpen en freerunning met verschillende platforms, verplaatsbare hindernissen en nog veel meer!

Proef- en belevingscentrum SMAAK

utrecht, Utrecht (3.94km)  -  Word een topkok en volg een kookworkshop bij Kookstudio SMAAK! Dit Utrechtse bedrijf geeft haar gasten bij een bezoek een persoonlijke smaakbeleving mee!

Feesten en vergaderen in Huize Frankendael

amsterdam, Noord-Holland (4km)  -  Huize Frankendael stelt haar prachtige achttiende-eeuwse stijlkamers open voor feesten en vergaderingen. Jouw bijeenkomst krijgt een bijzonder tintje met deze historische buitenplaats als decor.

Kinderboerderij Bijlmerweide

amsterdam, Noord-Holland (4.04km)  -  Maak kennis met Betsie en Truus! Deze varkens en de andere dieren op de boerderij zitten al op je te wachten. Maak een huifkartocht over het terrein of geniet van een kopje thee met zelfgemaakte honing.

Bijlmerbios Filmhuis

amsterdam-zuidoost, Noord-Holland (4.06km)  -  Bekijk in het Bijlmerbios Filmhuis indrukwekkende films die op een of andere manier iets te maken hebben met de Bijlmer.

Cacaomuseum in Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (4.27km)  -  Stap binnen in het Cacaomuseum in Amsterdam. Hier leer je in een kleine expositie alles over chocola: van cacaoboon tot reep. Volg een workshop chocola maken of schilderen met chocola en ga op chocoladetour door onze hoofdstad.

De Pindakaaswinkel

amsterdam, Noord-Holland (4.28km)  -  Stil je honger naar pindakaas in De Pindakaaswinkel. Kies uit meer dan tien soorten pindakaas en koop accessoires voor thuis - kun je zelf pindakaas maken. Voor de echte pindabaas is een workshop mogelijk.

Bedrijfsuitje: Karate voor slakken

amsterdam, Noord-Holland (4.31km)  -  Ga samen met je collega's aan de slag met een workshop Tai Chi! Omdat de bewegingen heel langzaam zijn, lijkt het net op karate voor slakken! Leuk als uitje op het strand of in het park.

C/P Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (4.34km)  -  C/P Amsterdam - aan de Czaar Peterstraat 113 - is een boetiekwinkel in chique, minimalistische stijl.

City Games

City Games

Nu met 10% korting Ben jij net zo goed in het oplossen van een moord als Sherlock Holmes? Ontdek het met de spannende Sherlock Holmes City Game! Een game vol puzzels, hersenkrakers en Britse humor die je door heel Nederland kunt spelen. Kies een stad en ga op avontuur.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Reuring markt IJburg