1

Uitstapjes vlakbij Rondvaart Heusden met...

Citadel Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.1km)  -  Aan de noordkant van de binnenstad van Den Bosch ligt nog een fraai stuk verdedigingswerk: Fort Willem Maria, beter bekend als de Citadel. Via de smalle Sortiebrug en door de Sortiepoort kom je in het hart van dit bolwerk.

De Verkadefabriek

den bosch, Noord-Brabant (0.33km)  -  Creativiteit in een oude koekjesfabriek van Verkade. Hier worden geen koekjes meer geproduceerd, maar wel films, festivals, lekker eten en drinken en nog veel meer!

-in the spotlights-

Natuurgebied Fort Crèvecoeur

den bosch, Noord-Brabant (0.35km)  -  Natuurgebied Fort Crèvecoeur is sinds 1599 een militaire locatie waar de natuur zijn vrije gang gaat. Tijdens de Open Monumentendagen in September is het mogelijk om het fort te bezoeken samen met de boswachter.

Willem Twee

den bosch, Noord-Brabant (0.4km)  -  Willem Twee, gehuisvest in de monumentale voormalige Willem II-sigarenfabriek, staat bol van de cultuur! Bekijk hier kunst of bezoek een van de vele concerten in allerlei muziekgenres.

Lush Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.5km)  -  De eerlijkste en heerlijkste beauty- en verzorgingsproducten vind je bij Lush Den Bosch. De winkel is een feest voor de zintuigen, want je mag alles gratis uitproberen!

-in the spotlights-

Café De Carrousel

den bosch, Noord-Brabant (0.57km)  -  De Carrousel is een gezellig dans- en feestcafé in Den Bosch. Vanaf 21 jaar kun je hier feesten, dansen, borrelen en compleet uit je dak gaan.

Bossche Suikeroom

den bosch, Noord-Brabant (0.58km)  -  Al meer dan zestien jaar moet je bij Bossche Suikeroom zijn voor de lekkerste zoete traktaties. Dit leuke winkeltje in Den Bosch is tot de nok toe gevuld met kleurrijke zuurstokken, grappige cadeautjes en Brabantse gezelligheid.

Werk aan de Winkel - lifestylewinkel

den bosch, Noord-Brabant (0.65km)  -  De naam zegt al genoeg! Bij Werk aan de Winkel hangt niemand relaxed achterover. Stroom over van inspiratie bij dit aanbod aan creatieve workshops. Je gaat naar huis met een herinnering aan een leuke middag én een cadeautje voor het thuisfront.

Jeroen Bosch Tuin

den bosch, Noord-Brabant (0.68km)  -  Geniet van de stilte in het groen van de Jeroen Bosch Tuin. Dit kleine stadspark heeft een speeltuintje, bankjes en een grasveld waar je kunt picknicken. Ook kun je genieten van de kunst die er wordt geëxposeerd.

Vintage Room

den bosch, Noord-Brabant (0.7km)  -  Vintage Room is een winkel vol snuisterijen. Van Dinky Toys tot Leica-camera's. De een noemt het troep, de ander vindt het unieke schatten.

Pannenkoekenboot Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.7km)  -  Stap met je familie of vrienden aan boord van het nostalgische schip 'Ouwe Dirk'. Hier worden heerlijke pannenkoeken gebakken. Terwijl de pannenkoekenboot van Rederij Wolthuis langzaam het centrum van Den Bosch uit vaart, heb jij de eerste...

Van Gogh Nationaal Park

den bosch, Noord-Brabant (0.76km)  -  De prachtige landschappen van meesterschilder Vincent van Gogh kun je terug vinden in het hart van Brabant. Het Van Gogh Nationaal Park verzamelt de Brabantse natuur onder één hoed.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Rondvaart Heusden met rederij Wolthuis


-advertentiepositie-