Uitstapjes vlakbij Tapasrestaurant Las Rosas

Hanze Hotel Zwolle

zwolle, Overijssel  -  Midden in het centrum van Zwolle bevindt zich Hanze Hotel Zwolle. Elf kamers, van alle gemakken voorzien, maken een Zwols verblijf hemels.

Humphrey's Zwolle

zwolle, Overijssel (0.05km)  -  Plof na een dagje in het gezellige Zwolle neer aan een tafeltje bij Humphrey's. Geniet in een historisch pand aan de Melkmarkt in Moulin Rouge-stijl van heerlijk eten voor een vaste prijs!

Het Vrouwenhuis Zwolle

zwolle, Overijssel (0.06km)  -  Het Vrouwenhuis in Zwolle herbergt na drie eeuwen geen bejaarde dames meer. Dit biedt bezoekers de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de authentieke kamers van het voorname huis.

Varen door de grachten in Zwolle

zwolle, Overijssel (0.08km)  -  Dobberen over de Zwolse wateren met De Otter! Bestuur zelf de boot of ga achterover zitten op comfortabele kerkbanken en bekijk Zwolle vanaf het water!

Historisch Centrum Overijssel

zwolle, Overijssel (0.08km)  -  Kom alles te weten over de geschiedenis van Overijssel in het Historisch Centrum Overijssel.

De Peperbus - Onze Lieve Vrouwetoren

zwolle, Overijssel (0.14km)  -  De Peperbus is al van ver te zien. Het is het bekendste bouwwerk van Zwolle. Beklim al haar treden en geniet van een prachtig uitzicht!

Café Het Vliegende Paard

zwolle, Overijssel (0.14km)  -  In studentencafé Het Vliegende Paard is het elke dag feest! Een leuke ontspanning tussen alle studiedrukte door.

Bed & Breakfast Onder de Peperbus

zwolle, Overijssel (0.14km)  -  Zin om de gezellige stad Zwolle te verkennen? Blijf overnachten in Bed & Breakfast Onder De Peperbus. Met zes verschillende kamers is er voor ieder wat wils.

Café-Restaurant Bruut

zwolle, Overijssel (0.18km)  -  In Bar-Restaurant Bruut kun je terecht van de middag tot in de late uurtjes. Bruut is de plek in Zwolle om te eten, te drinken én te dansen. De gelegenheid richt zich vooral op jong-volwassenen van boven de twintig.

De Vierjaargetijden Zwolle

zwolle, Overijssel (0.19km)  -  Dranck- en speijslokaal De Vierjaargetijden in hartje Zwolle is bekend in Zwolle en omstreken. Naast dat er lekkere maaltijden en heel veel soorten speciaalbier te vinden zijn, is het vooral de sfeer die beroemd is. Bij De Vierjaargetijden ervaar...

Eetcafé De Kleine

zwolle, Overijssel (0.21km)  -  In de schaduw van de Peperbus in Zwolle huist sinds 1935 Eetcafé De Kleine. Het is veruit het oudste familiecafé van Zwolle. Het café is smal maar verrassend diep. Geniet in de knusse ruimte van gezelligheid aan de bar of een lekker hapje.

Pathé Zwolle

zwolle, Overijssel (0.22km)  -  Je geniet in Zwolle van de nieuwste films bij Pathé. Een perfecte afsluiter van een dagje shoppen!

Academiehuis Grote Kerk Zwolle

zwolle, Overijssel (0.23km)  -  Breng een bezoekje aan het bekendste bouwwerk van Zwolle: de Grote Kerk. Bekijk het wereldberoemde Schnitgerorgel en de exposities, snuffel rond bij de duurzame boekenmarkt of drink een kopje koffie, terwijl de kinderen de kinderhoek induiken.

Italiaans Restaurant Vito's Zwolle

zwolle, Overijssel (0.23km)  -  In het hart van Zwolle vind je Italiaans restaurant Vito's, beroemd vanwege haar wekelijks wisselende antipasto en vis- en vleesgerechten.

Restaurant De Beurs

zwolle, Overijssel (0.24km)  -  Wie van speciaalbier houdt, moet De Beurs in Zwolle zeker niet overslaan. Dit gezellige restaurant ontpopt zich in de avond tot een sfeervol café.

Ontdek de verborgen plekjes van Zwolle

zwolle, Overijssel (0.27km)  -  Ontdek Zwolle met een spannende City Game. Puzzel jezelf van plek naar plek en leer de stad op een verrassende manier kennen!

Galerie Delfi Form

zwolle, Overijssel (0.32km)  -  In een oud gildehuis, midden in het centrum van Zwolle, bevindt zich Galerie Delfi Form, waar diverse tentoonstellingen worden gehouden.

Maak een rondvaart door Zwolle

zwolle, Overijssel (0.32km)  -  Maak een rondvaart door Zwolle en ontdek de mooiste plekjes van deze historische Hanzestad. Heerlijk in een open boot, met het zonlicht in je gezicht. Regent het? Geen nood, dan is de boot overdekt.

Huur een bootje in Zwolle

zwolle, Overijssel (0.32km)  -  Verken Zwolle vanaf het water in een fluisterbootje van BoothurenZwolle.nl. Vaar zelf of met een gids door de grachten van de Hanzestad.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Tapasrestaurant Las Rosas