Uitstapjes vlakbij Bonbonatelier A3

Dijkpoort Hattem

hattem, Gelderland (0.02km)  -  De middeleeuwse Dijkpoort met zijn blauwwitte luikjes en vier kleine torens is een plaatje. En de toegangspoort naar vestingstadje Hattem.

Grote of Andreaskerk

hattem, Gelderland (0.11km)  -  In het plaatsje Hattem staat de Grote of Andreaskerk. Dit artistieke gebouw is in het bezit van twee unieke orgels. De orgels worden regelmatig gebruikt voor orgelconcerten.

Molen De Fortuin

hattem, Gelderland (0.23km)  -  Molen De Fortuin is gelegen aan de fraaie stadswallen van de binnenstad van Hattem. De molen is enkele keren grondig opgeknapt en is nu elke zaterdag te bezoeken. In de molenwinkel worden meel en diverse bakmixen verkocht.

Watermolen Hattem

hattem, Gelderland (1.69km)  -  De witte watermolen in Hattem functioneerde vroeger als korenmolen en later om elektriciteit mee op te wekken. Hij verkeert in goede staat. Ontdek het molenaarsleven hier!

Escaperoom The Great Escape

zwolle, Overijssel (3.7km)  -  Rekenen, puzzelen, tactisch denken: The Great Escape in Zwolle heeft vier verschillende escaperooms. Elk met hun eigen zenuwslopende verhaal. En je hebt maar een uur om te ontsnappen!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bonbonatelier A3