Uitstapjes vlakbij Bonbonatelier A3

Dijkpoort Hattem

hattem, Gelderland (0.02km)  -  De middeleeuwse Dijkpoort met zijn blauwwitte luikjes en vier kleine torens is een plaatje. En de toegangspoort naar vestingstadje Hattem.

geopend, open op zaterdag 

Grote of Andreaskerk

hattem, Gelderland (0.11km)  -  In het plaatsje Hattem staat de Grote of Andreaskerk. Dit artistieke gebouw is in het bezit van twee unieke orgels. De orgels worden regelmatig gebruikt voor orgelconcerten.

gesloten, open van  1 juni t/m 15 september, van 14:00 uur tot 17:00 uur 

Hattem Stedentrip

hattem, Gelderland (0.11km)  -  Hattem, een prachtig stadje aan de IJssel, is een bezoek meer dan waard. Maak een mooie stedentrip!

elke dag geopend 

De romantische wereld van Anton Pieck

hattem, Gelderland (0.19km)  -  De wereld van Anton Pieck herleeft in het Hanzestadje Hattem. Het museum laat met vaste en tijdelijke exposites het werk van deze bijzondere en geliefde kunstenaar zien.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Molen De Fortuin

hattem, Gelderland (0.23km)  -  Molen De Fortuin is gelegen aan de fraaie stadswallen van de binnenstad van Hattem. De molen is enkele keren grondig opgeknapt en is nu elke zaterdag te bezoeken. In de molenwinkel worden meel en diverse bakmixen verkocht.

open op zaterdag 

Panorama Paviljoen: feestelijke arrangementen aan de IJssel

hattem, Gelderland (0.26km)  -  Iets te vieren? In het pittoreske Hattem met een weids uitzicht over het Apeldoorns kanaal en groene weilanden staat de koffie altijd klaar. Het Panorama Paviljoen onthaalt iedereen met iets lekkers en verzorgt graag feesten.

's zondags gesloten 

Haven IJsseldelta Marina Hattem

hattem, Gelderland (0.28km)  -  Ontdek de Veluwe vanaf de bruisende jachthaven IJsseldelta Marina Hattem en ontspan bij dit rustpunt voor de recreatievaart.

elke dag geopend 

Zwembad De Marke

hattem, Gelderland (0.81km)  -  Bij zwembad De Marke vermaken jong en oud zich in het water. Spring in het bad en neem een frisse duik!

elke dag geopend 

Bowling en partycentrum 't Heem

hattem, Gelderland (1.1km)  -  Partycentrum 't Heem heeft mogelijkheden voor een feestje in combinatie met bowlen. Daag je vrienden of collega's eerst uit voor de wedstrijd en sluit af met een barbecue of steengrill.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Speelparadijs Ballorig Hattem

hattem, Gelderland (1.11km)  -  Het overdekte kinderspeelparadijs Ballorig Hattem is de ideale uitvalsbasis voor kinderen om een dagje te klauteren, springen, klimmen en glijden.

's maandags gesloten 

Molen Molecaten

hattem, Gelderland (1.69km)  -  De witte watermolen in Hattem functioneerde vroeger als korenmolen en later om elektriciteit mee op te wekken. Hij verkeert in goede staat. Ontdek het molenaarsleven hier!

open op woensdag 

Boerderij De Huppe

zwolle, Overijssel (1.79km)  -  Boerderij De Huppe heeft een kaasboerderij en landwinkel. Ook kun je er klootschieten.

's zondags gesloten 

Golfen in Gelderland

hattem, Gelderland (1.87km)  -  De perfecte eerste les in de golfsport kan bij Dutch Golf Hattem gevolgd worden. Ontdek de geheimen van een potje golf onder professionele begeleiding.

elke dag geopend 

Park- en Beeldentuin De Schoppert

hattem, Gelderland (2.38km)  -  Het park De Schoppert is een oase van groen. Het park is omringd met buxushagen. Binnenin zijn beelden te zien en er is een vijver- en een bostuin.

geopend, open op woensdag 

Wijkboerderij De Schellerhoeve

zwolle, Overijssel (2.5km)  -  De Schellerhoeve is een wijkboerderij waar mensen uit de wijk elkaar kunnen ontmoeten. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten.

elke dag geopend 

Paintball bij Klim- en Outdoorcentrum Yosemite

zwolle, Overijssel (2.74km)  -  Welk team heeft de beste tactiek en weet de meeste tegenstander uit te schakelen? Bij paintball komt het neer op behendigheid en tactiek. Voor je het weet ben je geraakt!

elke dag geopend